ČESTITAMO

Robert de Niro dobio SEDMO DETE: Oskarovac postao otac sa 79 godina

0

Na snimanju filma "Praktikant" upoznao je instruktorku borilačkih veština Tifani Čen 2015. godine dok je još uvek bio ui braku

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

On čak nije ni najstariji otac na svetu, ali nije manje šokantno, Robert de Niro (79) je postao tata, po sedmi put kako je izjavio za ET Kanada. Njegov PR tim je zatim potrvrdio da slavni glumac nije napravio grešku, i da zaista sedmoro dece.

 

Najstarije dete De Nira je Drena, koja ima 51. godinu, zatim sledi Rafael (46) - njih dvoje je dobio sa Dajanom Abot. Sa Tuki Smit deli blizance Arona i Džulijan (27). Iz svog poslednjeg braka sa Grejs Hajtauer, koji je trajao preko 20 godina ima sina Eliota (25) i ćerku Helen (11).

 

Oskarovac je razveden od 2018. godine. Za svoju bivšu suprugu je imao samo reči hvale, izjavio je da je sjajna majka, i da njihova veza trenutno prolazi kroz težak period što je razumljivo posle toliko godina braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Na snimanju filma "Praktikant" upoznao je instruktorku borilačkih veština Tifani Čen 2015. godine dok je još uvek bio ui braku. O njihovoj vezi se spekuliše prethodnih nekoliko godina, mada ne i za vreme braka, ali nikada ništa nije potvrđeno.

 

Dakle zvanično ne znamo ko je majka deteta ovog glumca, ali ko god da je želimo im svima sve najbolje. 

 

makonda-tracker