sa-vr-še-no

Teksas haljina & tašnica za kojom influenserke uzdišu: Stajling Milice Pavlović koji ide i uz ravnu obuću i uz štikle

2

Pevačica Milica Pavlović iznenadila je stanovnike jednog doma za stare u Beogradu posetom, a za ovu priliku je spremila posebno modno izdanje

Milica Pavlović posetila je Dom Bežanijska kosa (Gerontološki centar Beograd )
Milica Pavlović posetila je Dom Bežanijska kosa (Gerontološki centar Beograd )foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Milica Pavlović posetila je danas Dom Bežanijska kosa, gerontološki centar u kom se družila s korisnicima ove ustanove.


S obzirom na to koliko je bila vezana za baku Radu i deku Vladimira, ona je više puta pričala o važnosti brige o starijim licima, a sada je na drugi dan Uskrsa odlučila da se druži s našim najstarijim sugrađanima.


Šarmantna pevačica, koja je uvek besprekorno odevena, pojavila se u ležernoj mini-haljini za svaki dan, a u pitanju je komad od svetlog džinsa.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Miličina haljina ima duge rukave, u gornjem delu podseća na klasičnu teksas jaknu, a ukrašena je i džepovima i efektnim kaišem.

 

Iako bi ovakav komad mogao da se uklopi i s patikama, baletankama, espadrilama, pa čak i čizmama, Mlica je pronašla način da ga učini elegantnijim. Postigla je to kombinovanjem haljine s plavim sandalama s visokim štiklama, a sve je pojačala uz pomoć tašne koja je u više navrata preplavila Instagram.

 

Milica Pavlović posetila je Dom Bežanijska kosa (Gerontološki centar Beograd )
Milica Pavlović posetila je Dom Bežanijska kosa (Gerontološki centar Beograd )foto: Antonio Ahel/ATA Images

U pitanju je model modne kuće Bottega Veneta, takozvana Chain Pouch, odnosno varijanta čuvene torbe Pouch kojoj je dodat efektan zlatni lanac.

 

Ova tašna se prodaje po ceni od više hiljada evra, u zavisnosti od veličine, boje i konkretnog modela, Milica se opredelila za verziju krem nijanse i s masivnim zlatnim lancem.

 

Bottega Veneta Chain Pouch torba sa zlatnim lancem
Bottega Veneta Chain Pouch torba sa zlatnim lancemfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

makonda-tracker