nepogrešivo dobra

Izdanje Milice Pavlović koje baca na kolena! Asimetrična, vilinska, (ne baš) GOLA HALJINA koju ćete gledati ne trepćući

3

Drugo veče dodele MAC nagrada je u toku, a naše poznate ličnosti su prošetale svoj bele autfite.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Dodela MAC nagrada svake godine tradicionalno predstavlja pravi modni spektakl. Naše poznate ličnosti nas uvek iznova oduševe svojim odabirima, a među njima je i uvek originalna Milica Pavlović.

 

Milica je ispoštovala dress code koji je podrazumevao belu boju, a njena haljina je definitivno kreacija o kojoj će se dugo pričati.

 

Pevačica je odabrala haljinu sa detaljima u boji kože sa strane, dok napred ima beli til koji se širi i lagano pada. Sitni kristali i šljokice su upotpunili Miličinu belu fantaziju, dok je detaljima uspela da prenese Holivud u Beograd.

 

Mlada zvezda je imala poseban nakit koji se sastojao od minđuša za septum sa lančićem i time je privukla znatiželjne poglede, s obzirom na to da je ona uvek u smelim i ekstravagantnim modnim izdanjima. 

 

Njena varijanta gole haljine sa prorezima sa strane je trend već nekoliko godina, a zbog posebne asimetrije je postala jedna od glavnih tema događaja.

 

1 / 11 Foto: Stefan Stojanović

 

Opuštena punđa i šiške sa strane su bile dovoljne da Milica zaokruži još jedno fantastično prikazivanje na nekom prestoničkom događaju i opet potvrdi zašto je jedna od omiljenih zvezda.

 

 

makonda-tracker