u velikom stilu

Milica Pavlović i Karleuša među najveselijima: Kad Sofija Milošević slavi rođendan, to je PROVOD KOJI SE PAMTI (FOTO)

0

Najpopularnije folk zvezde za mikrofon, omiljene javne ličnosti među zvanicama i sjajno raspoloženje obeležili su proslavu 32. rođendana manekenke Sofije Milošević

Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Jelisaveta Orašanin na rođendanu Sofije Milošević
Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Jelisaveta Orašanin na rođendanu Sofije Miloševićfoto: @itsmealeksa, sofimilož, Instagram

Manekenka Sofija Milošević napunila je 18. marta 32 godine, a nakon intimne proslave u krugu porodice vreme je i za ludu žurku!


Plavokosa lepotica pokazala je najpre pre dva dana kakvo joj je iznenađenje priredio verenik Luka Jović, poznati fudbaler s kojim ima sinove Alekseja i Teodora. Sportista je najpre javno čestitao manekenki fotografijom na kojoj su zagrljeni i poručio:


Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan. Posebna si svaki dan. Srećan rođendan, ljubavi.

 

kako je Luka Jović čestitao rođendan Sofiji milošević
kako je Luka Jović čestitao rođendan Sofiji miloševićfoto: lukajovic, Instagram

Nakon toga, Sofija je priredila veliku proslavu u Beogradu, a na njoj je okupila mnogo bliskih prijatelja, među kojima su se našle i ličnosti sa estrade.


Za dobro raspoloženje u poznatom prestoničkom restoranu bile su zadužene pevačice Rada Manojlović i Tea Tairović, a među zvanicama smo videli pevačice Milicu Pavlović i Jelenu Karleušu, kao i manekenku Bojanu Krsmanović i glumicu Jelisavetu Orašanin Teodosić.

 

1 / 11 Foto: Instagram


Svi Sofijini gosti bili su spremni za pesmu i provod, a među najveselijima je bila Milica Pavlović, koja je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu haljinu otvorenih leđa. Pažnju je privukla i njena starija koleginica Jelena Karleuša, koja je ponela pripijeni kombinezon i sve vreme provokativno plesala.


Ipak, najviše se danas priča o slavljenici, koja je za ovu priliku odabrala mini-haljinu svetloroze nijanse, a oduvala je svećice sa torte u obliku srca.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker