najpopularnije u 2023.

Ove pantalone su ZAVLADALE ulicama Holivuda: U Srbiji se prodaju za 1.500 dinara i nose se (uz sve) od aprila do oktobra

0

Uz patike, štikle, za odlazak u prodavnicu ili na svadbu – ove pantalone idu uz sve i najmudriji su način da potrošite novac

Hajdi Klum u trendi pantalonama pred snimanje emisije America's Got Talent
Hajdi Klum u trendi pantalonama pred snimanje emisije America's Got Talentfoto: 305soccer / KADENA / Profimedia

Povratak toplijih dana ne znači da treba da se odreknemo pantalona, naprotiv!

 

Ako ne spadate u devojke koje najradije nose suknje i haljine, sve što vam je potrebno da budete trendi i da vam bude prijatno i udobno tokom proleća i leta jeste da pronađete savršen model pantalona.


Farmerke mogu da budu pretople i pomalo ograničavajuće, trenerke nisu prikladne za sve prilike, ali model koji je odnedavno preplavio ulice Holivuda odlično se uklapa u svaki stil i savršen je spoj nonšalantne elegancije i udobnosti.

 


Samo proteklih dana u laganim pantalonama širokih nogavica videli smo manekenku Hajdi Klum i glumicu Kejt Hadson, a obe su se odlučile za cvetni dezen u stilu sedamdesetih godina prošlog veka.

 

Kejt je ponela model brenda Raquel Allegra čija cena iznosi 310 dolara (doduše, sniženo sa 725), a radi se o svilenim pantalonama sa volumenom, dubokim i elastičnim pojasom i nogavicama koje lepršaju oko nogu prilikom koračanja.

 

Kejt hadson u street style kombinaciji sa širokim pantalonama
Kejt hadson u street style kombinaciji sa širokim pantalonamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko su ovakve pantalone praktične pokazuje i kako su ih one ponele! Glumica je kombinovala svoje s običnom crnom majicom i teksas jaknom, što je savršen spoj za obavljanje svakodnevnih obaveza.

 

I dok je ona odabrala crno-narandžastu verziju, nemačku manekenku Hajdi Klum videli smo u šarenim pantalonama sa paisley printom.

 

Hajdi Klum u trendi pantalonama pred snimanje emisije America's Got Talent
Hajdi Klum u trendi pantalonama pred snimanje emisije America's Got Talentfoto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi se odlučila za eleganciju, pa je pantalone spojila sa oversized džemperom, strukiranim kaputom i salonkama s visokim štiklama.


Slični modeli mogu se pronaći i u srpskim prodavnicama, i to po vrlo niskim cenama, već od 1.500 dinara, a koliko je mudra investicija pokazuje to što se već nekoliko sezona vraćaju u modu svakog proleća.

 

 

makonda-tracker