za sve prilike

Ovo su jedine PANTALONE koje će vam biti potrebne ovog PROLEĆA: Dnevno izdanje Tamare Dragičević će vas osvojiti na prvu

0

Glumica Tamara Dragičević pokazala je ultramoderni autfit koji može da se nosi i uz patike, baletanke, ali i uz čizme i štikle.

Tamara Dragičević pokazala nam je idealnu prolećnu kombinaciju
Tamara Dragičević pokazala nam je idealnu prolećnu kombinacijufoto: Printscreen/Instagram/tamaradragic

Tamara Dragičević definitivno je jedna od mlađih glumica o kojima se često piše, a svoju popularnost je stekla pojavljivanjem u filmu "Montevideo, Bog te video", a potom i u seriji "Vojna akademija".

 

Nakon toga su se nizale uloge u serijama i pozorištu, a u žižu javnosti je dospela nakon uloge Silvane Armenulić u filmu "Toma".

 

Međutim, osim glumačkog umeća, mlada glumica se često nalazi i u rubrikama koje se tiču lepote i mode, jer svojim nepogrešivim modnim stilom inspiriše mlade dame.

 

Ovog puta nam je pokazal idealan prolećni autift koji je ultramoderan i udoban i tako nas inspirisala kako da osvežimo svoj ormar za predstojeću sezonu.

Naime, Tamara je za dnevni autfit odabrala predivnu belu košulju od poplina, koja predstavlja jedan od "basic" komada koji mogu da se kombinuju na različite načine te da budu deo dnevnih varijanti, ali i večernjih. 

 

Uz to, bela košulja može da se nosi i uz farmerice, pantalone, ali i uz suknje bilo koje dužine.

 

Međutim, bela košulja za koju se Tamara odlučila je na preklop, što joj je još više dalo na autentičnosti i učinilo zanimljivijom ovaj dnevni stajling.

 

Uz ovu košulju, glumica je iskombinovala pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama koje imaju veliku mašnu sa prednje strane.

Osim fantastičnog kroja koji može eventualno i da sakrije višak kilograma ako je potrebno, ove pantalone su neobično i zbog detalja mašne, a ponajviše zbog predivne nijanse plave boje.

 

Celokupan utisak je odličan, a ova kombinacija je na prvi pogled jednostavna, a u stvari odlična i za dnevnu varijantu, ali i za večernji izlazak.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker