strogi modni sud

Kraljica Leticija zapalila Španiju magičnom haljinom: Iako prelepa, zbog OVOG detalja je na stubu srama

2

Iako je po mnogima kraljica Leticija izgledala savršeno, modna kritika nikada ne spava i zna da bude jako surova. 

foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija oduvek je važila za jednu od modnih ikona. Mnogi njeni stajlinzi se nalaze u fešn bukvarima i kad god se negde pojavi, mediji jedva čekaju da vide u kom izdanju se pojavila.

 

Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, kada je sa svojim suprugom, kraljem Felipeom, stigla u na jednu svečanost u Gran Teatro Fala u Kadizu.  

 

Bez velikog napora, Leticija je opet izgledala veoma otmeno, a ovog puta odlučila se za prolećnu crnu Hugo Bos haljinu. Haljina je imala mrežaste detalje duž dekoltea, koji su se širili u elegantane resičaste rukave. 

 

Leticija je zablistala na svečanosti u Kadizu
Leticija je zablistala na svečanosti u Kadizu foto: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

U skladu sa svojim prolećnim aufitom, kraljica je ponela i malu kožnu torbu španskog brenda "Olivia Mareque ", koja košta svega 110 funti. Međutim, umesto trake koja služi da se torba nosi preko ramena, ona se 

 

Obula je elegante otvorene crne cipele sa visokom štiklom, a kad je šminka u odlučila se poznatu "smouki ajz" tehniku koja u potpunosti "ležela" uz ceo njen stajling.  

 

Ipak, čak i ovom, po mnogima savršenom izdanju kraljice Leticije, revnosni kritičari su uspeli da pronađu manu. I nisi bili ni malo nežni prema njoj. 

 

A ta mana se krije u njenoj kosi. Ne, nije frizura u pitanju, i ona je savršena. Međutim, jedan upadljivi sedi pramen je izazvao velike kritike modnih stručnjaka.   

 

Iako prelepa, zbog sedog pramena bila je na udaru kritike
Iako prelepa, zbog sedog pramena bila je na udaru kritike foto: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia

Novinarka Dejli mejla Krista Souza kaže taj sedi pramen označava osobu koja je odustala.  

 

- Bože moj, kraljica Leticija od Španije je prelepa. Ta koža. Ta figura. Ali, ako smem da budem toliko hrabra... Vaše Veličanstvo, da li ste sigurni da vam je taj sedi pramen u redu - upitala se ova, po mnogima, jako stroga novinarka. 

 

 

 

 

makonda-tracker