Ima zlata vredan savet

Jedan detalj je UVEK ISTI: 3 crno-bela izdanja kojima je kraljica Leticija emitovala SUVU MOĆ ove nedelje

0

Za samo nedelju dana, španska kraljica se triput pojavila u crno-belim autfitima, ali to nije jedino što im je zajedničko

Crno-bele kombinacije kraljice Leticije su čista inspiracija
Crno-bele kombinacije kraljice Leticije su čista inspiracijafoto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Kada je reč o modnoj "igri na sigurno", crna i bela boja pouzdani su saveznici i garantuju da ćete izgledati otmeno i elegantno, a ako ih kombinujete rezultat je još bolji.


To odlično zna španska kraljica Leticija, lepa i sposobna supruga tamošnjeg kralja Felipea VI, koja neretko nosi ovakve odevne varijante, a sada je za samo nekoliko dana ponela tri crno-bela stajlinga.


Najpre je Leticija od Španije prisustvovala događaju u organizaciji Španske asocijacije za borbu protiv raka (AECC), kada se pojavila u crnom pripijenom džemperku koji potpisuje kuća Hugo Boss. U ovom komadu smo je videli više puta, a sada ga je kombinovala sa dubokom i plisiranom midi-suknjom Adolfa Domingeza i crnim salonkama.

 

1 / 5 Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Zatim se nekoliko dana kasnije Leticija tokom posete Luandi odlučila da oda počast prvom predsedniku Angole Atostinju Netu u crno-beloj haljini.

 

 

Ona je sa suprugom posetila mauzolej podignut u Netovu čast, a ponela je zatvorenu crnu haljinu Hosea Idalga koju krase krupne bele tufnice – u gornjem delu gusto raspoređene, a pri dnu haljine retke.

 

 

Kraljica Leticija u Luandi
Kraljica Leticija u Luandifoto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Svoj šik crno-beli look ponovo je upotpunila lakovanim crnim salonkama s visokim štiklama i decentnim nakitom, au jednom trenutku se ogrnula crnim kardiganom.

 

Kraljica Leticija i kralj Felipe VI u Luandi
Kraljica Leticija i kralj Felipe VI u Luandifoto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Tokom svoje posete Angoli, Leticija se ponovo odlučila za spoj ovih boja, kada je na koktelu koji je organizovan u čast španskoj monarhiji ponela elegantnu belu bluzu na preklop, uvučenu u duboku pencil suknju crne boje, s koje je visila romantična vasa koja pada s pojasa.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

 

Izbor obuće nije iznenađenje – ponovo se španska kraljica odlučila za crne salonke sa štiklama, i to model otvorene pete.


Crno-bela je verovatno omiljena kombinacija boja u ženskoj modi jer stvara jasan i efektan kontrast. Kao što smo videli, kako god da ih spaja, kraljica Leticija uvek uz crno-belo bira samo crne cipele, što je sjajan način da se doda malo više elegancije i postigne još svedeniji stil.

 

Kraljica Leticija od Španije jedna je od najbolje odevenih žena sveta
Kraljica Leticija od Španije jedna je od najbolje odevenih žena svetafoto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Crna je vrlo šik boja, idealna za stvaranje modernog izgleda, dok je bela uvek sveža, otmena , a zajedno su vanvremenski spoj koji izgleda sjajno u svim sezonama. Kombinujte ih i ispašćete pravi majstor, čak i ako niste previše vešti u modi.

 

 

makonda-tracker