lepršavo i poletno

Ovakav odabir MINĐUŠA smo od nje najmanje očekivali: Kraljica Leticija u JEDINOJ HALJINI koja vam treba ovog PROLEĆA

0

Kraljica Leticija pojavila se juče u staroj haljini koju je nosila 2019. godine. Osim cvetne haljine, pažnju su nam privukle i minđuše, jedna zelene, a druga roze boje.

Kraljica Leticija se pojavila u staroj haljini i oduševila.
Kraljica Leticija se pojavila u staroj haljini i oduševila.foto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Španska kraljica Leticija, jedna od najstilizovanijih ličnosti u kraljevskim porodicama širom sveta, neguje prefinjeni i istančan ukus.

 

U njenom modnom stilu dominiraju jednobojni, "basic" komadi koje kombinuje na nepogrešiv način podižući modne lestvice uvek za po nekoliko stepenika više.

 

Juče se kraljica Leticija pojavila na dodeli Nacionalnih nagrada za kulturu u Saragosi u društvu svog supruga kralja Felipea VI i oduševila u "recikliranoj haljini".

 

Ona je izgledala fantastično u pastelnoj crno-ružičastoj midi haljini koju je već nosila 2019. godine na gala svečanosti u Seulu.

Kraljica Leticija je poznata po tome što jedan odevni komad nosi po nekoliko puta čime pokazuje koliko je skromna i koliko je njen odnos prema garderobi praktičan.

 

Midi haljina koju je obukla za ovu priliku je imala prozirne delove oko dekoltea, a celu njenu dužinu su ispunili floralni detalji, linije i oblici koji liče na krstiće.

Leticija je šik haljinu uparila sa bež cipelama sa potpeticom i tašnom u obliku pisma.

 

Kao i obično, kosu je pustila, ali je pokupila sa strane pa smo mogli da primetimo da na krajevima ima blage talase.

 

Poseban detalj su predstavljale viseće minđuše koje su nam privukle pažnju jer su bile u različitim bojama: jedna je bila zelena, a druga ružičasta. 

1 / 5 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za ovu priliku, španska kraljica je izabrala malo "jači" mejkap nego inače. Ona je poznata po svedenom mejkapu, ali ovog puta je odlučila da naglasi oči ružičastom senkom, a usne ružičastim karminom. 

 

 

makonda-tracker