čista moć

Od veličine XXS do XXL – svima stoji kao salivena: Kraljica Leticija ima najpraktičniju haljinicu za svako doba godine

0

Svedena, otmena i vrlo praktična, ova haljina je sjajan izbor za svaku ženu i može se nositi u različitim prilikama

foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO / POOL
foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO / POOL

Španija obeležava stotu godišnjicu od smrti slikara Hoakina Sorolje, a tim povodom je u Kraljevskoj palati u Madridu organizovana izložba "Sorolja: Put kroz svetlost", na kojoj su prikazana mnoga njegova dela koja ranije nisu izlagana.


Budući da najviše uživa u kulturnim događajima koje podrazumeva njen položaj, španska kraljica Leticija ponovo je za ovu priliku čuvala posebno modno izdanje.


Ona se odabrala svoju staru odeću, ali kombinovanu na sasvim svež način, tako da ostavlja sjajan utisak i oslikava elegantan stil Leticije od Španije.


Supruga kralja Felipea VI ponela je midi-haljinu u kojoj smo je prošli put videli pre godinu dana, a u pitanju je vrlo jednostavan model.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO / POOL

 

Reč je o crnoj kreaciji koja ima duge rukave, zatvoren okovratnik i pada pored tela, a ovakve haljine su odličan izbog za svaku ženu, bez obzira na godine, konfekcijski broj i uobičajeni stil.


Vrlo praktična, lagana i šik, ova haljina naglašava struk zahvaljujući crvenom kaišu koji je kraljica Leticija dodala, a kombinovala ju je maestralno: sa strukiranom kožnom jaknicom crvene boje koju potpisuje Carolina Herrera.

 

Španska kraljica Leticija obožava kožnu odeću
Španska kraljica Leticija obožava kožnu odećufoto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO / POOL

Na taj način je suptilno naglasila svoju figuru, a svemu je dodala crvene Magrit salonke sa visokim štiklama.

 

 

makonda-tracker