modna lekcija

Morate da nosite samo jedan par obuće? Neka to bude ova! Tamara Dragičević ima NAJLEPŠE PROLEĆNE CIPELE za svaki dan

0

Harizmatična glumica poznata je po izuzetnom stilu, a sada je pokazala cipele koje su svojevrsna modna lekcija za ovo proleće

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Popularna glumica Tamara Dragičević ovih dana otišla je na zasluženi porodični odmor.


Zvezda nekih od najuspešnijih pozorišnih, filmskih i televizijskih projekata proteklih godina sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom i njihovom decom uputila se ka Jadranu, gde uživaju u prvim toplim danima u godini.


Mama male Staše i Lazara opušta se u predivnom Rovinju, a na Instagramu je pokazala da su njeni najmiliji i ona spakovali udobnu i prijatnu odeću za svaki dan, ali to ne znači da jedna od najbolje odevenih Srpkinja nije šik u svakoj situaciji!

 

Tamara Dragičević na plaži u Rovinju tokom porodičnog odmora
Tamara Dragičević na plaži u Rovinju tokom porodičnog odmorafoto: tamaradragicevic, Instagram

Glumica nam je pokazala više trendi i ležernih odevnih kombinacija ovih dana, a juče je otkrila da veličanstvenim rovinjskim plažama šeta u najpopularnijem paru obuće proteklih godina.

 

Tamara je, naime, odabrala maslinaste mokasine od mekane kože, vrlo udoban model jednostavnog i klasičnog dizajna. Reč je o varijanti sa zlatnom kopčom u prednjem delu i tanjim đonom, savršenom paru cipela za svakodnevne situacije.

 

Maslinaste mokasine Tamare Dragičević tokom odmora u Rovinju
Maslinaste mokasine Tamare Dragičević tokom odmora u Rovinjufoto: tamaradragicevic, Instagram

Glumica ih je kombinovala sa laganim belim pantalonama i prugastim džemperkom na pertlanje, što je savršen look za prolećnu šetnju plažom, ali je ove cipele lako mogla da kombinuje i s nekim od svojih elegantnih odela ili haljina.

 

Tamara Dragičević na plaži u Rovinju tokom porodičnog odmora
Tamara Dragičević na plaži u Rovinju tokom porodičnog odmorafoto: tamaradragicevic, Instagram

Mokasine su, inače, bile među tri najtraženija modna artikla na Guglu tokom 2022. godine, te se prognozira da će im popularnost samo rasti tokom 2023.

 

Ove klasične cipele dugo su važile za obuću koja nije baš po svačijem ukusu, ali im se otmenost, praktičnost i večita aktuelnost ne mogu osporiti!

 

 

One spadaju u samu osnovu poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera, a posebno se nose u prelazno doba godine, odnosno tokom prolećne i jesenje sezone.


Mokasine su i među najzastupljenijim modelima ravnih cipela u srpskim prodavnicama proteklih godina, a mogu se naći po vrlo niskim cenama, pa tako i kvalitetan par obuće možete pazariti za oko 2.000 dinara.

 

 

Još odevnih kombinacija Tamare Dragičević pogledajte u galeriji.

1 / 8 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

 

makonda-tracker