ponuda je ogromna

Vibrantne boje, ultratrendi – a po odličnim cenama! NAJLEPŠA OBUĆA koju ćete videti ove prolećne sezone

0

Proleće ne može doći dovoljno brzo. Zima je ostavila trag i jednostavno čeznemo za suncem, zelenim krošnjama i povratkom energije. Ako vam je zima preko glave, možemo vas odmah razveseliti!

Deichmann kolekcija Colorful life savršen je izbor za naredni period
Deichmann kolekcija Colorful life savršen je izbor za naredni periodfoto: Deichmann

Prvi vesnici proleća su već tu, a prepoznali smo ih u novoj kolekciji omiljenog brenda Deichmann pod nazivom „Colorful life“, u kojoj smo pronašli modele cipela i modnih dodataka u kojima želimo da provedemo svaki prolećni dan!

 

Ovog proleća napravite iskorak

 

Kad god stignemo u Deichmann, instinktivno počinjemo da pretražujemo asortiman sportske obuće. Razlog je jasan – Deichmann već godinama nudi najbolji odnos cene i kvaliteta kada su u pitanju moderne i udobne sportske cipele. Dolaskom nove kolekcije pronašli smo veliki broj modela u neodoljivim bojama, pa smo zadovoljni jer Deichmannova ponuda sportskih modnih dodataka jednostavno nikada ne razočara. Pogledajte patike koje smo za vas odabrali u zelenim, ljubičastim i savršenim ciklama nijansama.

 

Patike u bojama koje su vrlo trendi svakog proleća možete naći u Deichmann prodavnicama
Patike u bojama koje su vrlo trendi svakog proleća možete naći u Deichmann prodavnicamafoto: Deichmann

 

Cipele za proleće po najboljoj ceni

 

Asortiman cipela za prolećnu sezonu je svake godine sve širi u Deichmann prodavnicama
Asortiman cipela za prolećnu sezonu je svake godine sve širi u Deichmann prodavnicamafoto: Deichmann

U Deichmannu smo pored sportske obuće, našli i neodoljive cipele. Čini se da se asortiman zabavnih potpetica i ravnih cipela svake godine širi na policama Deichmann prodavnica. Postoji više izbora nego ikada ranije, i iskreno smo oduševljeni onim što smo pronašli. Kada je reč o štiklama, u novoj kolekciji prevladavaju trendi modeli koje podjednako obožavaju i požrtvovane trendseterke i klasične žene. Razlog je jednostavan, klasični modeli cipela obogaćeni su najzabavnijim bojama sezone, a dolaze u materijalima kao što su vinil, lakirana ili koža sa holografskim sjajem, kombinacijom materijala ili sa dodatkom sjajnog kamena.

 

Colorful life – samo ovako biramo provesti proleće

 

Deichmann obuća imabogatu ponudu obuće po svačijem ukusu i ovog proleća
Deichmann obuća imabogatu ponudu obuće po svačijem ukusu i ovog prolećafoto: Deichmann

 

Nova Deichmann kolekcija „Colorful Life“ slavi život i energiju koja nam pod uticajem povratka proleća ponovo dolazi u živote. Inspirišite se bojama i energijom proleća i otkrijte razne mogućnosti kombinovanja vibrantnih modela obuće u bojama iz Deichmanna.

 

Pogledajte šta vas sve čeka u novoj kolekciji na zvaničnom YouTube kanalu Deichmann Srbija:

 

 

Deichmann je uvek u korak s najnovijim trendovima kada je reč o ženskoj obući i modnim detaljima
Deichmann je uvek u korak s najnovijim trendovima kada je reč o ženskoj obući i modnim detaljimafoto: Deichmann

 

Posetite zvaničnu web stranicu Deichmann i istražite novu kolekciju „Colorful Life“. Svi artikli, u velikom rasponu veličina, očekuju vas u Deichmann prodavnicama!

makonda-tracker