za svaku priliku

Oblikuju telo, kriju bar 10 kg, a uz štikle su SUVA MOĆ! Adrijana Lima ima farmerke u kakvim svaka žena izgleda savršeno

3

Brazilska manekenka Adrijana Lima izvela je ćerke i supruga u provod za pamćenje, a doterala se besprekorno

Adrjiana LIma na predstavi
Adrjiana LIma na predstavifoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cirkuska trupa Cirque du Soleil, verovatno najpoznatija ovakva grupa na svetu, ovih dana gostuje u Los Anđelesu sa svojom predstavom Corteo, a već prvo izvođenje okupilo je veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji su došli da odgledaju prvu od 39 predstava bila je brazilska manekenka Adrijana Lima, koja je izvela porodicu u zajednički provod, što je jedno od njenih retkih javnih pojavljivanja otkako je treći put postala mama krajem leta prošle godine.


Lima, ponosna mama bebe Cijana, kog ima s verenikom Andreom Lemersom, i devojčica Valentine i Sijene, koje je dobila tokom braka s Markom Jarićem, pojavila se u izuzetno šik stajlingu, koji bi mogo da prođe i u večernjoj i u dnevnoj varijanti – toliko je praktičan!

 

1 / 5 Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Adrijana je odabrala all black odevnu kombinaciju, koju čine sve sami modni klasici! Manekenka je ponela dugački i jedva primetno strukirani blejzer bez revera, savršen izbor ako želite suptilno da preoblikujete figuru i delujete vitkije, zatim zatvorenu crnu majicu uz telo i crne farmerke, ali ne bilo kakve.

 

Izbor Adrijane Lime su pantalone skinny modela i dubokog struka, koje važe za omiljeni model s razlogom. Koliko god da dizajneri najavljuju da će široke nogavice preovladati, devojke ne odustaju od skinny džinsa jer su u pitanju pantalone od krućeg materijala koji vizuelno vaja figuru po želji, čini da deluje mršavije, izdužavaju nogu, a visokim strukom omogućavaju i da sakrijemo višak u ovom delu tela.

 

Adrijana Lima s porodicom na predstavi trupe Cirque du Soleil
Adrijana Lima s porodicom na predstavi trupe Cirque du Soleilfoto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Modeli farmerki potpuno pripijenih nogavica odlično se kombinuju s visokim štiklama, a lepa Brazilka ponela je slingback cipele, odnosno one koje otkrivaju petu i imaju tanke štikle.

 

Što se tiče aksesoara, Adrijana se vratila modnoj kući Balmain, te je ponosno pokazala elegantnu kožnu tašnu crne boje koju krase zlatni detalji.

 

 

makonda-tracker