idila po njenoj meri

Jutra joj počinju na predivan način: Adrijana Lima objavila NEODOLJIVU fotografiju sina

4

Čuvena lepotica uživa u ulozi majke, a odnedavno je deo njene porodice i dečak prelepog imena

Brazilska manekenka Adrijana Lima
Brazilska manekenka Adrijana Limafoto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Brazilska manekenka Adrijana Lima postala je prošle godine mama po treći put, kada su njen partner Andre Lemers i ona dobili sina Cijana.


Čuvena lepotica već ima ćerke Valentinu (13) i Sijenu (10) sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a više puta je pričala o tome koliko uživa u ulozi majke, pa je mali Cijan ulepšao njen život.


Budući da svoju porodicu ne izlaže očima javnosti, Adrijana je do sad nije mnogo pokazivala dečaka fanovima, pa je objavila tek fotografiju njegovog oka.

 

Adrijana Lima i Andre Lemers
Adrijana Lima i Andre Lemersfoto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Sada je rešila da pokaže kako izgledaju jutra u njenom domu, pa se obožavaocima na Instagramu podelila trenutak kada je Cijan bio spreman da započne novi uzbudljiv dan.


Neko je budan – napisala je Adrijana uz emodži u obliku srca.

 

Sin Adrijane Lime
Sin Adrijane Limefoto: Insagram / Adrianalima

Cijan je, inače, došao na svet krajem avgusta prošle godine, a Adrijana je nekoliko dana kasnije podelila na Instagramu njegovo ime i otkrila šta ju je inspirisalo.

 

Cijan je boja između zelene i plave i na vidljivom je spektru svetlosti. Cijan je boja vode Bora Bore i Maldiva, mesta važnih na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja... Boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet, Cijane Lima Lemers – poručila je manekenka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)


Nije poznato da li je ova fotogafija nastala baš u njihovom domu, budući da je poznato da je Adrijana pre nekoliko dana boravila u Evropi. Ona je sa Lemersom u Parizu prisustvovala dodeli FIFA nagrada, kao prva globalna ambasadorka Svetske fudbalske federacije.

 

 

makonda-tracker