bravo, devojke!

Nikad nisu bile ni lepše ni srećnije: Svetske zvezde koje više nisu mršavice – i izgledaju KAO MILION DOLARA

1

Uglavnom mediji ospu paljbu po džet-set zvezdama ako nabace koji kilogram viša, pošto, jelte, to nije u skladu sa "pravilima službe". Međutim, njih tri su "nabacile" koji kilogram, izgledaju prelepo, nikad su srećnije i uopšte ih nije briga šta ko priča. 

Adrijana Lima
Adrijana Lima foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Poslednjih meseci jedna od najlepših žena sveta manekenka Adrijana Lima, nama najpoznatija po braku sa košarkašem Markom Jarićem, često je bila prisutna u medijima.

 

Bila je na raznim svečanim prijemima, modnim događajima, kao i na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održalo u Kataru, gde je bilo nedoumica da li da navija za Brazil ili Srbiju.

 

Lima je bila na meti medija početkom prošle godine pošto svi primetili da više nije mršavica kao nekad, a posle je otkrila i da je trudna, nakon čega se i porodila u drugoj polovijni 2022. godine.

 

Mnogim damama je tada pao kamen sa srca, pošto su videle da je jedna od najlepših žena sveta ipak samo "obična žena kao i sve druge".

 

 

Dok su jedni govorili kako dame iz svetskog džet-seta ne bi trebalo tako nešto da dozvole sebi, drugi su je u potpunosti podržali i objasnili da je sasvim normalno da se žena ugoji u trudnoći. Ili kad god - njena stvar!

 

 

U svakom slučaju, Lima se ne obazire na negativne komentare i, što je najvažnije, izgleda savršeno srećno i uživa u majčinstvu i ljubavi sa filmskim producentom Andreom Lemerom. A uz sve to, polako je, uz pomoć jedne dijete, počela da gubi kilograme koje je stekla tokom trudnoće 

 

Rijana

 

Rijana na Superboulu
Rijana na Superboulu foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Jedna od ikona pop kulture pevačica Rijana dugo je važila za jednu od najpoželjnijih i najzanosnijih dama na svetskoj sceni.

 

No, onda je dobila prvo dete, pa je neko vreme imala višak kilograma, a nedavno je na spektakularan način na Supreboulu objavila da je opet trudna.

 

Naravno, desilo se nešto što je potpuno normalno za većinu dama koje se porode ili ostanu u drugom stanju, i ona se malo ugojila u tom procesu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ready Gist (@readygist)

 

Međutim, Rijana i dalje izgleda besprekorno i što je najvažnije - apsolutno srećno. Uz sve to, ima aposolutnu podršku svojih fanova, a na one druge se - uopšte ne obazire.

 

 

Rijana je, inače, i pre prve trudnoće godinama bila na meti negativnih komentara svaki put kada bi malo odstupila od svoje uobičajene kilaže, što je uvek dočekivala ili uz ravnodušnost ili uz smeh.

 

Možemo da učimo od nje, zar ne?

 

Lana del Rej

 

Lana na događaju pre nekoliko dana
Lana na događaju pre nekoliko dana foto: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Poznata pevačica Lana del Rej je godinama bila na prvim mestima svih top-lista kao i na prvim mestima u "vojničkim snovima", a onda se malo pritajila i rešila da odmori od posla.

 

1 / 4 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

U tom periodu se njen izgled pomalo promenio, a pisalo se i od estetskiim operacijama, brobi s depresijom, poremećajima u ishrani...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

I scenario je opet isti. Pojedini mediji su je dočekali "na nož", neki muškarci više nisu ludo zaljubljeni u nju, ali otkad Lanu briga za to? Ona jednostavno blista, izgleda zdravije i srećnije nego ranije i iznova pokazuje da je najbitnije biti zadovoljan samim sobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

Pevačica se ne obazire se na ružne komentare, što lepo ilustruje i njeno poslednje javno pojavljivanje na dodeli nagrada "Billboard Woman in Music 2023".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

Lana je došla sa velikim osmehom, vidno srećna i puna samopouzdanja.

 

Šta reći sem - bravo devojke!

 

 

makonda-tracker