lepša od princeze

Kao VILA koja je došla da sve očara: VELIČANSTVENA HALJINA za žurku posle Oskara pred kojom bi zadrhtala svaka žena

0

Poznata po tome što ne pristaje na dosadno i obično, Miranda Ker sada se pojavila u bajkovitoj kreaciji koja mami  uzdahe

Miranda Ker je u svakoj prilici jedna od najboje odevenih žena na crvenom tepihu
Miranda Ker je u svakoj prilici jedna od najboje odevenih žena na crvenom tepihufoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Posle svečane ceremonije dodele Oskara, u Los Anđelesu se tradicionalno održava žurka magazina Vanity Fair.


Tako je bilo i ove godine, nakon 95. dodele nagrada američke Akademije filmskih nauka i umetnosti, koja je okupila veliki broj slavnih.


Videli smo na crvenom tepihu neke od zvanica sa Oskara, ovog puta u drugim haljinama, kao i neke od poznatih faca koje nisu imale pozivnicu za ceremoniju dodele filmskih nagrada.


Jedna od najzapaženijih bila je australijska manekenka Miranda Ker, koja je uživala u provodu s koleginicom Karom Delevinj, a odlučila se, kao i lepa Britanka, da ponese toaletu koju potpisuje libanski dizajner Eli Sab.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)


Kreator poznat po ženstvenim i bajkovitim svečanim haljinama stoji iza ovog komada koji je privukao mnogo pažnje i maestralno spaja klasični stil sa aktuelnom pomamom za prorezima.

 

Miranda Ker na Vanity Fair žurki posle 95. dodele Oskara
Miranda Ker na Vanity Fair žurki posle 95. dodele Oskarafoto: Jean Paul / Papixs / Profimedia

Miranda je izgledala veličanstveno u haljini iz haute couture kolekcije modne kuće Elie Saab, spremljenoj za proleće/leto 2023. godine. U pitanju je kreacija svetloplave nijanse sa bretelama suženim jednostavnim šnalama, dubljim V-izrezom i prorezima u predelu struka koji dodatno vizuelno sužavaju figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)


Od kukova toaleta pada u slojevima raskošnog tila i prati manekenku kratkim šlepom i pravi je primer eteričnog dizajna i luksuza na svom vrhuncu.

 

Miranda Ker u haljini Elija Saba na Vanity Fair žurki posle 95. dodele Oskara
Miranda Ker u haljini Elija Saba na Vanity Fair žurki posle 95. dodele Oskarafoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia


Miranda je uz ovaj komad ponela dijamantske viseće minđuše slavne juvelirske kuće Chopard, a kosu je podelila na razdeljak i podigla istakavši na tajn način još više elegantnu haljinu.

 

U galeriji pogledajte još neka od zapaženih izdanja na Vanity Fair žurki.

 

1 / 7 Foto: EPA / NINA PROMMER

 

 

makonda-tracker