modna inspiracija

Kako se obući za svadbu? Miranda Ker ima odgovor i — LEPŠU romantičnu haljinu odavno niste videli

0

Elegancija, ali nimalo stroga i uz vedrinu savršenu za venčanje na otvorenom — sve to i mnogo više je ljupka kreacija koju je australijska lepotica odabrala za venčanje svojih prijatelja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena australijska manekenka Miranda Ker (39) uvek je odevena u skladu s prilikom, a njenim stilom provejavaju romantična nota i ženstvenost.


Takva je i odevna kombinacija koju je ova popularna lepotica i nekadašnji "Viktorijin anđeo" odabrala za venčanje svojih prijatelja Lore Braun, ugledne urednice najprestižnijih magazina, i Brendona Boror Šapela.

 

Ovaj australijski par rekao je "da" na romantičnoj ceremoniji upriličenoj na Havajima, koja je okupila veliki broj slavnih. Među njima su bili glumica Naomi Vots i njen izabranik i glumac Bili Krudap, glumac Bobi Kanavale, glumica Rouz Birn, kao i prelepa Miranda sa suprugom Evanom Špigelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Brown (@laurabrown99)

Australijska manekenka odabrala je za ovaj dnevni skup u prirodi interesantnu verziju koktel haljine. U pitanju je model s potpisom filipinsko-američke dizajnerke Monik Luilijer, čija cena iznosi skoro 4.000 dolara.


Haljinica je A-kroja, otkriva ramena i Mirandine besprekorno izvajane ruke i struk, kopča se pozadi i odlikuje je večni trend svake prolećne sezone — cvetni dezen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

 

Na beloj pozadini nalazi se mnoštvo sićušnih cvetova žute i roze boje, koji čine ovu kreaciju vrlo prikladnom za dnevna slavlja.


Miranda je uz to ponela žutu torbicu modne kuće Louis Vuitton, nazvanu Twist PM, kao i prodivne papuče Scolto, brenda Manolo Blahnik, za koje je izdvojila više od 730 dolara.

 

 

makonda-tracker