veličanstvena

Kad se pojavi Marija Šarapova, ostale mogu kući! Haljina koja ne otkriva ništa, a TAKO JE ZAVODLJIVA ukrala sve poglede

2

Lepa Rusinja blista nakon rođenja sina, a sada je rešila da izađe u provod i malo ko je ostao ravnodušan

Marija Šarapova na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara
Marija Šarapova na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskarafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žurka magazina Vanity Fair, koja se tradicionalno održava nakon dodele Oskara, i ove godine okupila je neka od najvećih imena iz raznih sfera, a među njima je bila i ruska teniserka Marija Šarapova.


Slavna sportistkinja, koja je prošle godine na svet donela sina Teodora, kog je dobila sa britanskim biznismenom Aleksanderom Džajklsom, pojavila se ovog puta sama.


Stilizovana je krajnje jednostavno, a ipak efektno, te je njeno izdanje privuklo mnogo pažnje na crvenom tepihu.

 


Šarapova je za ovu priliku odabrala maslinastozelenu toaletu koju potpisuje britanska dizajnerka Emilija Viksted, čiju odeću i aksesoare obožava princeza od Velsa Kejt Midlton.

 

Teniserku je očarala svedena kreacija bez rukava i zatvorena oko vrata koja je strukirana i i nabrana, a ima asimetrični kroj i kraći šlep koji ostavlja utisak.

 

Maša je uz to kombinovala Versace cipele sa platformom i s visokim štiklama i crne rukavice od lateksa koje se pružaju iznad laktova i daju njenom izgledu vrlo glamuroznu notu, u skladu s prilikom.

 

Marija Šarapova na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara
Marija Šarapova na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskarafoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Jedino mesto na kom je prihvatljivo nositi par crnih rukavica u Kaliforniji – napisala je Maša na Instagramu uz jednu od fotografija.

 

Kosa podeljena na razdeljak sa strane, skupoceni dijamantski nakit i jedinstvena prirodna lepota – sasvim dovoljno da na trenutak zaboravimo sve zvezde oko Marije Šarapove.

 

U galeriji pogledajte još neka izdanja za žurke magazina Vanity Fair posle 95. dodele Oskara.

 

1 / 9 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

 

makonda-tracker