SVI GLEDAJU U NEVERICI

Svi je znamo kao NEŽNU i ŽENSTVENU, a sad je pokazala svoje "drugo lice": Kejt Midlton ima stajling o kojem bruji svet

1

Kada je Kejt Midlton u pitanju nema dileme - njena ženstvenost je dominantna bez obzira na stajling i priliku 

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lepa princeza od Velsa, Kejt Midlton posetila je ravnicu Solsberi kako bi se sastala sa pripadnicima 1. bataljona irske garde.

 

Kejt, koja je pukovnik Irske garde, prvi put se susrela sa trupama od kada je prošle godine dobila počasno imenovanje. Ona je preuzela dužnost kraljevskog pukovnika od svog supruga Vilijama, princa od Velsa.

 

Kralj, kao monarh, je glavni pukovnik puka. Tokom niskih temperatura i velikog snega, princeza se sastala sa vojnim osobljem i odgledala nekoliko treninga tokom svoje posete koja je bila u sredu.

 

 

U vežbi je učestvovao vojnik koji je zadobio prostrelnu ranu u potkoljenicu leve noge, a kolege su ga evakuisale sa lica mesta. Tokom vojne vežbe učestvovala je i princeza Kejt Midlton, a kako i dolikuje bila je obučena baš kao što to vojska nalaže. 

 

Vežbe su uključivale pomoć žrtvama i obuku za deminiranje koju trenutno sprovodi Irska garda sa ukrajinskim oružanim snagama. Princezi je takođe pokazano kako da pruži negu povređenim vojnicima tokom vežbe simulacije.

 

Kejt i u vojničkoj uniformi izgleda fantastično
Kejt i u vojničkoj uniformi izgleda fantastično foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Njene fotografije u vojničkoj uniformi obišle su svet, a mnogi su komentarisali kako je Kejt veoma ženstvena bez obzira na to što je na sebi imala nešto što retko koja princeza nosi. 

 

Zelena boja joj odlično stoji, a čini se da joj je nošenje uniforme pričinjavalo veliku počast i zadovoljstvo.

 

Kejt Midlton je oduševila javnost izdanjem u kojem je do sada nismo nikad videli
Kejt Midlton je oduševila javnost izdanjem u kojem je do sada nismo nikad videlifoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

 

Ovim je pokazala i onu svoju manje poznatu stranu i dokazala je da bi bez ikakvih premišljanja obukla vojničku uniformu i ostala uz svoj narod bez obzira na okolnosti. 

 

Mnogima se dopalo ono što su videli, a Kejt je čak i u ovim okolnostima pokazala da je svestrana, da je spremna da uči nove stvari i da gaji neverovatnu ljubav prema zemlji na čijem vrhu će biti ona i njen suprug princ Vilijam nakon smrti sadašnjeg kralja Čarlsa III.

 

makonda-tracker