lepa i tad i sad

3 godine kasnije, sa 40 KG MANJE! Glumica ponela staru haljinu na žurku posle dodele Oskara, a u pitanju je REMEK-DELO

0

Kada ju je dobila 2020. godine, glumica je dirnuto izjavila da nikad nije ni sanjala da će obući takvu kreaciju. Izgledala je u njoj sjajno tada, kao i danas.

Detalj sa stajlinga Rebel VIlson na žurki magainaq Vanity fair posle dodele Oskara
Detalj sa stajlinga Rebel VIlson na žurki magainaq Vanity fair posle dodele Oskarafoto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australijska glumica Rebel Vilson (43), koja je bila deo nekih od najuspešijih projekata proteklih godina, nedavno je iznenadila svoje obožavaoce neočekivanom transformacijom.


Nakon što je dostigla više od 110 kilograma, šarmantna komičarka rešila je da pokuša da se reši viška kilograma i već tokom 2020. uspela je da izgubi čak 27 kilograma. Motivisana odličnim rezultatima, ona je nastavila da se hrani zdravo i da vežba redovno, pa je danas mršavija oko 40 kilograma.


U međuvremenu, ona je raskinula s verenikom, deklarisala se kao gej i verila se s Ramonom Agrumom, a par je dobio i bebu uz pomoć surogat-majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)


Sada su se Ramona i Rebel pojavile zajedno na žurki magazina Vanity Fair nakon 95. dodele Oskara, a glumica je rešila da ponovo iznenadi pratioce.

 

Naime, ona se pojavila u staroj haljini, koju je nosila na dodeli Oskara 2020, baš kada je zakoračila u svoju "godinu zdravlja".

 

Ramona Agruma i Rebel Vilson na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara 2023.
Ramona Agruma i Rebel Vilson na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara 2023.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U pitanju je kreacija tajvansko-kanadskog dizajnera Džejsona Vua, sasvim zlatna haljina koja pada pored tela, ima duboki izrez i otkriva jedno rame.

 

Haljina Rebel Vilson na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara 2023. delo je Džejsona Vua
Haljina Rebel Vilson na žurki časopisa Vanity Fair posle 95. dodele Oskara 2023. delo je Džejsona Vuafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Očigledno je inspirisana stilom starog Holivuda, a prekrivena je zlatnim šljokicama.

 

Haljinu koju je Rebel VIlson nosila i 2020. i 2023. Džejson Vu je kreirao povodom njenog prvog poziva na dodelu Oskara
Haljinu koju je Rebel VIlson nosila i 2020. i 2023. Džejson Vu je kreirao povodom njenog prvog poziva na dodelu Oskarafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kreator i njegov tim dizajnirali su ovu toaletu upravo za Rebel Vilson, iako je on imao vrlo zauzet raspored u tom trenutku i završavao je svoju jesenju kolekciju.

 

Ipak je to bio prvi put da je ona pozvana na ovu ceremoniju.

 

Rebel VIlson u istoj haljini početkom 2020. godine
Rebel VIlson u istoj haljini početkom 2020. godinefoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Mislila sam da nikad neću moći da nosim ovakvu haljinu – izjavila je tada dirnuta glumica za Access Hollywood i otkrila da je Vu tražio da se u toaletu ugradi grudnjak kako bi joj bilo prijatnije.

 

 

makonda-tracker