impresivno

Najveće iznenađenje na dodeli Oskara: Lejdi Gaga blistala u (ne)običnoj haljini - svi komentarišu jedan detalj

0

Iako se pričalo da se neće pojaviti, velika zvezda, Lejdi Gaga ipak je bila na dodeli Oskara 

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Lejdi Gaga se u poslednjem trenutku našla na impresivnom spisku izvođača na dodeli Oskara 2023. godine.

 

Pevačica koja je nominovana za najbolju originalnu pesmu za „Hold Mi Hand“ izvela je pesmu "Top Gun: Maverick" tokom večeri.

 

Osim pevanjem, Lejdi Gaga je zapanjila sve prisutne prozirnom crnom haljinom koja je deo nove Versaće kolekcije koju smo nedavno imali prilike da vidimo na modnim pistama.
 

Lejdi Gaga se odlučila za takozvanu "zalizanu" frizuru i dijamantsku ogrlicu, a drečavo crveni karmin na usnama i smokey eyes upotpunile su njen obično-neobičan izgled.

 

 

Haljinu, sa prozirni gornjim delom dugih rukava, neobičnim korsetom i suknjom sa spuštenim strukom, nosila je Điđi Hadid pre nekoliko dana kada je otvorila reviju Versace FV23 u Los Anđelesu 9. marta.

 

Suknja se spuštala nisko ispod njenog zadnjeg kraja, otkrivajući njenu zadnjicu sa strateški postavljenim rajsfešlusom, a upravo to je bio detalj koji samo retki nisu komentarisali.

 

U početku se nije očekivalo da će Gaga (36) prisustvovati dodeli Oskara, ali se u poslednjem trenutku rešila situacija i pevačica je ipak odlučila da se pojavi u ovom zaista prelepom izdanju. 

 

Lejdi Gaga u (ne)običnoj kraciji na dodeli Oskara 2023.
Lejdi Gaga u (ne)običnoj kraciji na dodeli Oskara 2023. foto: Kyusung Gong / PictureLux / Profimedia

 

Ovo je pevačici i glumici četvrta nominacija za Oskara i treća za originalnu pesmu. Ona je prethodno osvojila trofej u kategoriji za pesmu "Shallov" iz A Star Is Born. Takođe je nominovana za najbolju glumicu te godine za glavnu ulogu u filmu.

 

Gaga je imala nekoliko sjajnih nastupa prošle godine. Nosila je dva različita – ali podjednako nezaboravna stajlinga za prošlogodišnju dodelu Oskara. 

 

Gagin dizajner haljine za ovo važno veče bila je Donatela Versaće i to nije veliko iznenađenje s obzirom na Gaginu dugu vezu sa italijanskom dizajnerkom.

 

makonda-tracker