šta vi mislite?

Neki su zgroženi, a neki – ODUŠEVLJENI! KRALJICA NEUKUSA Salma Hajek u stajlingu koji je podelio mišljenja

0

Da li se vama dopada neobična haljina u kojoj se pojavila filmska zvezda Salma Hajek Pino?

Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino su u braku od 2009. godine
Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino su u braku od 2009. godinefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Meksička glumica Salma Hajek prisustvovala je pre nekoliko večeri dodeli Brit nagrada u Londonu, gde se pojavila u neobičnoj odevnoj varijanti.


Filmska zvezda, koju smo navikli da viđamo u ekstravagantnim i glamuroznim haljinama koje ne naizlaze uvek na sjajne reakcije, odlučila je da eksperimentiše za ovaj crveni tepih. Salma se pojavila u haljini koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen, a u pitanju je nesvakidašnji model koji definitivno privlači pažnju.


Reč je o toaleti sa pripijenim kožnim korsetom, koji ističe njen uzan struk i dekolte i ima providnu tkaninu sa bretelama koja pridržava haljinu. Donji deo je upravo ono o čemu se najviše priča: asimetrična suknja koja je očigledno inspirisana klasičnim kožnim jaknama i izgleda kao jaknica prebačena preko nogu, uz efektan šlic.

 

Pogledajte u galeriji fotografije ovog neobičnog izdanja.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN


Salma je uz to ponela čizme na pertlanje, s visokim platformama i potpeticama, a sve je zaokružila mrežastim čarapama.


Kako pišu svetski mediji, za njen izgled zaslužna je stilistkinja Kejt Vilijams, koja je odlučila da Salma zaokruži svoj stajling belom ogrlicom sa čvorom, prelomljenim loknama i smokey eyes efektom.

 

Kao i obično, reakcije na look Salme Hajek su različite. Mnogo je onih koji smatraju da je glumica odlično odabrala, ali prednjače oni koji veruju da je ovo još jedan modni promašaj popularne Meksikanke.

 

Salma Hajek često izaziva oprečne komentare zbog svog stila
Salma Hajek često izaziva oprečne komentare zbog svog stilafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

"Izgleda očajno", "Obukla se kao da se zezala sa decom", "Najgore je od svega što bi ovo izgledalo prelepo na Irini Šajk, ali Salma je samo smešna"... komentariše se na društvenim mrežama.

 


Nakon duže pauze, Salma se pojavila u društvu svog supruga Fransoe-Anrija Pinoa, francuskog biznismena koji je na čelu kompanije Kering i koji se nedavno našao u jeku skandala zbog reklamne kampanje modne kuće Balenciaga u kojoj su primećeni elementi promocije pedofilije.


Nakon što je dugo ignorisala ovu temu i dolazila na svečane događaje sama, Salma je sada stigla zagrljena sa suprugom i u jednom trenutku ga poljubila na crvenom tepihu.

 

 

makonda-tracker