blistali

Kao da su upravo došli iz Holivuda: Miodrag Radonjić i Milica Mikić savršeno modno usklađeni oduševili Beograd

0

Na premijeri filma "Indigo Kristal" pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a Miodrag Radonić i njegova devojka su briljirali 

foto: Uroš Arsić
foto: Uroš Arsić

Glumac Miodrag Radonjić večeras se pojavio na premijeri debitantskog ostvarenja reditelja i scenariste Luke Mihailovića, filma "Indigo kristal" u pratinji svoje supruge Milice Mikić.

 

Njih dvoje su se potrudili da potpuno usklade stajlinge. I Miodrag i Milica su se odlučili za klasično odelo, s tim da je njegovo bilo crne, a njeno pomalo neodređene sive boje. 

 

Moderan kroj sakoa i pantalone sa širokim zvonastim nogavicama na crtu učinile su da ionako prezgodna Milica izgleda zaista fascinantno.

 

 

Uz njega ona je ponela samo jednostavnu belu majicu i neupadljvu ogrlicu sa malim, gotovo neprimetnim priveskom. Celu kombinaciju Milica je upotpunila elegantnim salonkama sa visokom potpeticom i time dala pečat celom stajlingu.

 

Ništa manje efektno nije bilo ni odelo Miodraga Radonjića, koje je bilo crne boje, takođe modernog kroja. Ispod odela Miodrag je poneo crn košulju i prsluk sa upadljivim belim dugmićima.

 

Miodrag Radonjić i njegova devojka savršenim stajlingom očarali Beograd
Miodrag Radonjić i njegova devojka savršenim stajlingom očarali Beogradfoto: Uroš Arsić

 

Uz to zgodni glumac je poneo elegantne crne cipele i time doprineo još elegantnijem izgledu.

 

Čini se da je ovo veliko veče za Miodraga i njegovu lepšu polovinu, jer osim što u filmu igra glavnu ulogu, Miodrag se oprobao i u ulozi producenta. 

 

Miodrag Radonjić je psihološkinju Milicu dugo čuvao od radoznalih pogleda, a jednom prilikom je istakao šta najviše voli kod nje.

 

Milica je Miodragova najveća podrška ali i najveći kritičar
Milica je Miodragova najveća podrška ali i najveći kritičarfoto: Uroš Arsić/Mondo

 

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

 

Ona je, kako je jednom istakao, njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar.

 

makonda-tracker