inspiriše

OD MARTA ĆE PREPLAVITI BEOGRADSKE ULICE: Džej Lo u udobnim gležnjačama i trendi izdanju za prelazno vreme

1

Pevačica i glumica iz dana u dan oduševljava ženski deo svojih fanova izvanrednim stilom za svakodnevne i ležernije prilike

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gde je Dženifer Lopez, tu su i paparaci!


Muzička i filmska zvezda i njen verenik Aleks Rodrigez nikako ne uspevaju da uteknu objektivima, a ovog puta su uhvaćeni ispred restorana Bellini u Majamiju.


Par se opredelio za opuštenu odevnu varijantu — igrač bejzbola je odabrao farmerke, džemper i bele patike, a Džej Lo neporubljene pantalone od svetlog džinsa, kamel rolku i efektni karirani kaputić u sivim, crnim i zlatnim tonovima koji na prvi pogled podseća na kvalitetniji kardigan.

 

 

Pevačica je ponela i bež masku, zlatne alke i crnu tote torbu srednje veličine ukrašenu krupnom zlatnom šnalom, ali najviše pažnje privukao je njen izbor obuće. U pitanju je "kaubojska" varijanta čizmica koje tek prekrivaju članke, i to od prevrnute kože i u svetlobraon nijansi. Džej Lo se dopao model s rajsferšlusom sa strane, što olakšava obuvanje, a ove čizme krasi crna blok-peta, zahvaljujući čemu je hodanje u njima udobnije, a vrh je špicast.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Najprestižniji svetski magazini, među kojima i Vogue, najavili su gležnjače u kaubojskom stilu kao jedan od vodećih trendova predstojeće sezone, zbog čega nema sumnje da će one dominirati i na našim ulicama. Jedva čekamo da vidimo kako će ih naše dame kombinovati!

 

 

makonda-tracker