otkud joj ideja?!

(Ne)oprostiv MODNI UŽAS Brižit Makron: Supermoćan stajling uništila je greškom kakva se ne viđa svaki dan

1

Veći deo ovog autfita Brižit Makron je za čistu desetku, ali obuća čini da je on bude ocenjen kao promašaj

Brižit Makron na premijeri francuskog ljubavnog filma  'Prekini sa lažima' (fr. Arrête avec tes mensonges).
Brižit Makron na premijeri francuskog ljubavnog filma "Prekini sa lažima" (fr. Arrête avec tes mensonges). foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron žena je koja neguje izuzetan način odevanja, uglavnom poslovni stil uz dašak casual detalja kada prilika to dozvoljava.


Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona obično se drži proverenih recepata i modne klasike i nosi jednostavne komade. Strukirani blejzeri, otmene bluze, klasične salonke, mini-sunje ravnog kroja, kvalitetni kaputu s dvorednim kopčanjem... sve to odlikuje stil jedne od najpopularnijih evropskih prvih dama.


Međutim, čak i najveći majstori ponekad greše, a Brižit je, sudeći po komentarima, malo narušila svoj niz savršenih stajlinga na premijeri filma "Prekini sa lažima" (fr. Arrête avec tes mensonges). U pitanju je romantična drama u režiji Olivijea Pejona, inače adaptacija autobiografskog romana Filipa Besona, na čijoj je premijeri prva dama Francuske bila specijalna gošća.

 

Brižit Makron na premijeri francuskog filma 'Prekini sa lažima' (fr. Arrête avec tes mensonges).
Brižit Makron na premijeri francuskog filma "Prekini sa lažima" (fr. Arrête avec tes mensonges). foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Brižit je na projekciju stigla odlično raspoložena, a zagrljena je na crvenom tepihu pozirala s glumcem Gijomom de Tonkedekom i piscem Filipom Besonom. Osmehom i energijom ponovo je šarmirala, ali u pogledu mode – mogla je i morala bolje, smatraju njeni fanovi.

 

Za ovu priliku gospođa Makron odabrala je stajlingu svom stilu, sastavljen od jednostavnog ženskog odela i bele bluze. Ona je ponela tamnosivi i jedva primetno strukirani sako, oversized model klasičnog kroja i oštrih i uskih revera, u kombinaciji sa poslovnim pantalonama ravnog kroja.

 

Brižit Makron pokvarila savršen autfit neadekvatnim čizmama
Brižit Makron pokvarila savršen autfit neadekvatnim čizmamafoto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Tome je dodala belu bluzu koju krasi pussy bow i koju nosi često u poslednje vreme, ali je izbor obuće apsolutni promašaj, pišu modni portali.


Naime, umesto salonki ili kvalitetnih mokasina, koje su udobnija i vrlo trendi verzija elegantne obuće za posebne prilike, Brižit je ponela kratke čizme. Reč je o military modelu sa kaišima, i to u braon nijansi, koja se nije najbolje uklopila uz odelo prve dame Francuske.


Međutim, kako su njeni prijatelji na sopstvenu premijeru došli u patikama – ovaj "modni greh" možemo da oprostimo Brižit Makron, zar ne?

 

 

U galeriji se podsetite još nekih interesantnih izdanja gospođe Makron.

 

1 / 9 Foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

 

 

makonda-tracker