Tako to rade Francuskinje!

Très chic trik prve dame! Omiljena modna kombinacija Brižit Makron stoji baš svakoj ženi – od 19 do 99 godina

0

Modna inspiracija za maltene svaku priliku: spoj koji prva dama Francuske rado nosi uvek i svuda

Supruga Emanuela Makron je primer klasičnog francuskog šik stila
Supruga Emanuela Makron je primer klasičnog francuskog šik stilafoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Brižit Makron, prva dama Francuske, ne pojavljuje se često na televiziji, pa je njeno gostovanje na TV TF1 u ponedeljak bilo pravo iznenađenje za njene fanove.


Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona pojavila se u jednoj emisiji kako bi najavila tradicionalnu humanitarnu akciju "Žuti delovi", čiji je cilj poboljšanje uslova za lečenje dece i omladine.

 

Za ovu priliku gospođa Makron odabrala je poslovno izdanje s primesama romantike – belu bluzu koju krasi pussy bow i plišani maslinastozeleni sako klasičnog dizajna.

 

Supruga Emanuela Makrona gostovala je na jednoj francuskoj televiziji
Supruga Emanuela Makrona gostovala je na jednoj francuskoj televizijifoto: LUDOVIC MARIN-POOL / Sipa Press / Profimedia

Ovo je, inače omiljena odevna kombinacija Brižit Makron, pa ju je od stupanja na funkciju prve dame nosila bezbroj puta. Ona može da se pohvali zavidnom kolekcijom sakoa svih boja i uglavnom strukiranih modela sa efektnim reverima, kao i nizom košulja i bluza bele boje.


Iako joj modni eksperimenti nisu strani, Brižit najradije nosi jednostavne bele košulje u kombinaciji s blejzerom, koji uvek naglašava ramena, ima dugačke i ponekad šire revere i laska figuri strukiranim krojem.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON


Svoj omiljeni modni spoj Makronova supruga nosi na razne načine! Obično to čini s dubokim pantalonama ravnog kroja i lakovanim salonkama, ali joj nije strano da upotpuni svoje izdanje farmerkama i belim patikama ili kratkim čizmama od prevrnute kože.

 

Brižit i Emanuel Makron u braku su od 2007. godine
Brižit i Emanuel Makron u braku su od 2007. godinefoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

U zavisnosti od prilike, ona uspeva da iznese klasični francuski šik bez mnogo muke i učini da svaki autfit ima savršenu notu poslovnog stila.

 

 

makonda-tracker