zna da privuče pažnju

Njujork se ZATRESAO pod njenim štiklama: 3 stajlinga Tamare Kalinić koje može da kopira svaka devojka

0

Popularna trendseterka Tamara Kalinić u svakoj prilici pokazuje da je s razlogom cene vodeći dizajneri i brendovi

Tamara Kalinić i ove sezone dokazuje da nije slučajno jedna od najuticajnijih žena u svetu mode
Tamara Kalinić i ove sezone dokazuje da nije slučajno jedna od najuticajnijih žena u svetu modefoto: Matteo Rossetti / Zuma Press / Profimedia

Srpska influenserka Tamara Kalinić ovih dana boravi u Americi, gde se održava Nedelja mode u Njujorku, pa je, kako to obično biva na najprestižnijim modnim događajima, uvek u centru pažnje.


Popularna trendseterka uživala je na revijama nekih od vodećih modnih kuća, a za svaku od njih pripremila je poseban auftit iz kog može da se uči.


Na predstavljanju nove kolekcije brenda Adeam pojavila se u nesvakidašnjoj dugačkoj proštepanoj jakni boje karamele, koju je ponela preko lagane košulje-haljine, u kombinaciji sa čizmama do kolena.

 

Tamara Kalinić na reviji modne kuće Adeam u najčudnijoj štepanoj jakni koju ste videli
Tamara Kalinić na reviji modne kuće Adeam u najčudnijoj štepanoj jakni koju ste videlifoto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Njena jakna, inače, može da se "transformiše" i u prsluk i u kratak model, a Srpkinja je rešila da je nosi poluotkopčanu, tako da okaže sav raskoš ovog komada i izgleda još interesantnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Dva dana kasnije, prisustvovala je reviji kuće Hellessy, gde je ponela ozloglašenu odevnu kombinaciju džinsa sa džinsom, za koju je ponovo pokazala da može izgleda vrlo atraktivno. Tamara je ponela dugačku teksas suknju sa šlicem i teksas jaknicu, a sve je upotpunila jednostavnom belom bluzom.

 

Tamara Kalinić demonstrira kako se nosi denim on denim
Tamara Kalinić demonstrira kako se nosi denim on denimfoto: Manny Carabel / Getty images / Profimedia

Nakon toga, srpska influenserka prisustvovala je reviji kuće Michael Kors, a pojavila se u stajlingu koji je oduševio sve prisutne. Njen izbor bio je monohromatski look zelena dugačka haljina koja pada pored tela i ima debele bretele, očigledno inspirisana atlet majicom, a ogrnula se džemperom identične nijanse.

 

Tamara Kalinić u jednobojnoj zelenoj kombinaciji
Tamara Kalinić u jednobojnoj zelenoj kombinacijifoto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve to kombinovala je sa zlatnim sandalama sa štiklama, tašnicom i efektnim kaišem kivi nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

 

makonda-tracker