kopirajte što pre

Kako izgledati elegantno u patikama? Tamara Kalinić ima MOĆNU IDEJU, a čak vam ne treba ni mnogo novca

0

Ova odevna kombinacija Tamare Kalinić bila je jedna od najlepših na novoj reviji brenda Fendi, a nije morala čak ni da stoji satima na štiklama!

Tamara Kalinić je u svakoj situaciji jedna od najbolje odevenih žena u prostoriji!
Tamara Kalinić je u svakoj situaciji jedna od najbolje odevenih žena u prostoriji!foto: Instagram, Tamara

Revija modne kuće Fendi na Nedelji visoke mode u Parizu okupila je vodeće svetske influenserke, a gde je vrhunski stil – tu je i naša Tamara Kalinić.


Popularna trendseterka, koja godinama sarađuje sa čuvenim italijanskim brendomuživala je u predstavljanju kolekcije za proleće 2023. godine, a za ovu priliku spremila je poseban look.


Srpska modna zvezda pojavila se na reviji u neočekivanoj kombinaciji, koja spaja maksimalnu udobnost s vanserijskom elegancijom.

 

Ona je, naime nosila patike, a ostatak njenog aufita bio je vrlo otmen.

 

Tamara Kalinić u belo-zelenoj kombinaciji na reviji modne kuće Fendi na haute couture Nedelji mode u Parizu
Tamara Kalinić u belo-zelenoj kombinaciji na reviji modne kuće Fendi na haute couture Nedelji mode u Parizufoto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pojavila se u dubokoj satenskoj suknji krem nijanse i zatvorenoj beloj bluzi, a preko vega je ponela rezedo sako ravnog kroja i sa lažnim džepovima kakav je vrlo trendi ove godine.

 

Na taj način je dodala moćan statement začin svom autfitu, a sve je upotpunila nesvakidašnjom Fendi tašnicom u efektnoj nijansi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Uz ovako elegantno izdanje patike su pomalo neočekivan izbor, ali se Tamara opredelila za model sa platformama, u beloj boji i bez suvišnih detalja.

 

Zahvaljujući tome, postigla je minimalistički stil prikladan za svečanije prilike!

 

Naša Tamara Kalinić je, inače, jedna od najbolje odevenih žena gde god da se zadesi, a u galeriji pogledajte neka od njenih interesantih modnih izdanja.

 

1 / 6 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker