trendovi

Teksas suknje NE IZLAZE IZ MODE: 6 modela koje će se nositi i ove jeseni

0

Evo koji modeli su najpopularniji ovog leta, a nosiće se i na jesen.

Modeli koje ćemo nositi ove jeseni
Modeli koje ćemo nositi ove jesenifoto: Shutterstock

Teksas je materijal čija popularnost iz godine u godinu ponovo raste, ovog leta poptuno dominira, a čini se da će i na jesen zaseniti sve druge modne trendove i postati sastavni deo svakog stajlingadama koje prate trendove, prenosi Elle.rs.

 

Crni teksas

 

Kao i crne farmerke, tako su i crne teksas suknje obavezne u ormaru svake dame od stila. Osim što se lako kombinuju uz sve, nisu jako upadljive pa možete da ih nosite na različite načine i uvek izgledate drugačije.

 

 

A post shared by Annabel Gatto (@annabelfgatto) on

Suknje sa dugmićima

 

Nakon haljina i košulja s nizom dugmića, na red su došle i suknje. Ovim modelima se zbog toga predviđa najveća popularnost i to potpuno opravdano.

A post shared by R A N I A (@raniakelesidou) on

 

A post shared by R A N I A (@raniakelesidou) on

Beli teksas

 

Fantastičan izbor za leto, ali i u jesenjim kombinacijama izgledaju odlično. Njihova prednost je ta što se lako kombinuju uz šarene letnje košulje i sandale, ali i uz kožnu jaknu i gležnjače.

 

 

A post shared by Sarah B. (@sarahbtm) on

Pocepane teksas suknje

 

Uvek izgledaju tako otkačeno i šik, baš kao i pocepane farmerke. Izaberite najlepšu - onu koja ima samo odsečene ivice do onih jako pocepanih.

 

Teksas u boji ili s uzorkom

 

Za one malo hrabrije tu su i suknje u boji, ali i s različitim desenima. U nadolazećoj jesenjoj sezoni vladaće i animal print, pa ćemo sve češće moći da viđamo teksas komade s takvim detaljima. Ako ne volite ovaj desen, odaberite jednostavniji model sa nekim zanimljivim detaljem.

 

 

A post shared by Tof Agency (@tof_agency) on

Večna klasika

 

I, naravno, nezaobilazne klasične teksas suknje. Ovi modeli su večni, a imaju i razloga da budu! Obožavamo kada ih svake godine vidimo u novijim i modernijim verzijama, a ove godine posebno su nas osvojili midi modeli s prorezima.

 

 

 

makonda-tracker