posle nje ništaneće biti isto

Ova fotografija je još i najdosadnija! SPEKTAKULARNA revija koja je glavna tema na mrežama – i MORATE da je vidite

0

Modna revolucija se dešava upravo ovih dana u Parizu, a fotografije koje su pred vama pomoći će vam da zavirite u jedan od najvažnijih modnih događaja proteklih godina 

foto: EPA-EFE/Mohammed Badra
foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Nedelja visoke mode u Parizu u punom je jeku, a slavne modne kuće utrkuju se koja će na interesantniji način predstaviti svoje nove kolekcije.


Schiaparelli nas je iznenadio komadima sa veštačkim glavama životinja, Chanel i sam imao reviju inspirisanu životinjskim svetom, ali ako nas pitate – niko nije bio toliko originalan kao holandski avangardni brend Viktor & Rolf.


Nova haute couture kolekcija ove kuće predstavila je bajkovite haljine inspirisane stilom princeza, ali na neočekivan način: bukvalno je modu obrnula naopačke!

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra


Naime, manekenke su pistom šetale noseći raskošne haljine od tila u svim pravcima, pored tela, ispred tela, obrnutu naopako, dijagonalno...

 

Jedna od manekenki uopšte nije pokazala lice jer je nosila haljinu tako da joj njen donji deo iznad glave, druga je šetala pored haljine prikačene za kuk, treća je svoju nosila horizontalno položenu preko stomaka...

 

Kolekcija za proleće i leto 2023. modne kuće Viktor & Rolf
Kolekcija za proleće i leto 2023. modne kuće Viktor & Rolffoto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Nesvakidašnja revija koju su modni kritičari ocenili kao revolucionarnu pokazala nam je da moda ne sme da bude dosadna i da čak i modeli koji na prvi pogled deluju već viđeno mogu da budu prava inovacija.


Revije visoke mode treba da budu vrhunske, zabavne i potpuno nemoguće za "svakodnevnu upotrebu", a Viktor & Rolf uspeva u tome – napisao je jedan oduševljeni tviteraš.


Pored izvanrednog šoua na pisti, dan nakon revije priča se i o izdanju pevačice Dodže Ket, koja je veštačke trepavice ponela kao bradu i brkove i ponovo pokazala da je uvek spremna za neočekivane transformacije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

 

Nekoliko dana ranije, videli smo je od glave do pete prekrivenu crvenim Svarovski kristalima na reviji kuće Schiaparelli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

 

 

makonda-tracker