Šta vi mislite?

Haljina koja je NALJUTILA JELENU KARLEUŠU: Kad je Kajli Džener stigla u ovoj kreaciji, svi su na sekund prestali da dišu

0

Navikli smo da od sestara Kardašijan i Džener očekujemo neočekivano, ali ovo je zaista previše čak i za njih!

foto: kyliejenner/Instagram
foto: kyliejenner/Instagram

Rijaliti zvezda i ponosna vlasnica make-up imperije Kajli Džener nikada ne ostavlja publiku ravnodušnom svojim izdanjima, pa ni revija modne kuće Schiaparelli na Nedelji mode u Parizu nije bila izuzetak.


Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener odlučila je da ostavi snažan utisak u moru poznatih i savršeno stilizovanih devojaka.

 

Među njima je bila i nemačka influenserka koja je obukla haljinu sličnu onoj u kojoj smo nedavno videli Lepu Brenu, ali je Kajli ipak bila zapaženija od nje.


Razlog – ogromna glava lava na ramenu.

 

Kajli Džener u haljini sa glavom lava
Kajli Džener u haljini sa glavom lavafoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Kajli je na reviju stigla u nabranoj plišanoj crnoj haljini, a u pitanju je jednostavna kreacija maksi dužine i bez bretela i rukava. Zapravo, ona bi bila jednostavna da Dženerova nije nosila džinovsku plišanu glavu lava, koja se pruža od ramena sve do struka.


Neobično izdanje upotpunila je kosom podignutom u visoki rep i zlatnom tašnicom, a njen izgled izazvao je oprečne reakcije.

 

Kajli Džener u haljini sa glavom lava
Kajli Džener u haljini sa glavom lavafoto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok se neki dive inovativnosti (njenih stilista), drugi su šokirani time što je Kajli Džener podela ovakav "detalj". U ovoj drugoj grupi je srpska pevačica Jelena Karleuša, koja je na Instagramu brendu Schiaparelli uputila poruku da je ono što je Kajli ponela "odvratno i uznemirujuće".


Ovo nije moda! – poručila je Karleuša na engleskom jeziku. – Ovo je promocija i glorifikacija lovokradica i lova na trofeje! Odvratno i uznemirujuće! Neukusno i pogrešno!

 

Jelena Karleuša frapirana je haljinom Kajli Džener
Jelena Karleuša frapirana je haljinom Kajli Dženerfoto: Instagram/karleusastar

 

 

 

makonda-tracker