nesvakidašnja

Lepa Brena bi rekla – SAVRŠENSTVO! Slavna Nemica se pojavila u haljini kakvu je nedavno nosila jugoslovenska diva

1

Domaća javnost imala je oprečne reakcije na haljinu Lepe Brene, ali za toaletu nemačke trendseterke Leoni Hane svet ima samo reči hvale

Leoni Hane jedna je od najbolje odevenih devojaka na svetu
Leoni Hane jedna je od najbolje odevenih devojaka na svetufoto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND


Nemačka influenserka Leoni Hane (34) jedna je od najzapaženijih na svakom modnom događaju, pa je tako bilo i na reviji modne kuće Schiaparelli na Nedelji mode u Parizu.


Lepotica koja godinama sarađuje s ovim brendom poznata je po drskom stilu, a ovog puta nije bila u centru pažnje samo zbog rizično kratke suknje ili naizgled nespojivih boja. U tome joj je pomogla neobična haljina koja bi mogla da vam deluje pomalo poznato...


Leoni Hane pojavila se, naime, u zatvorenoj crnoj mini-haljini, a u pitanju je model koji je ukrašen obrisima nagog ženskog tela u zlatnoj boji.

 

Nemačka influenserka Leoni Hane pojavila se u haljini sličnoj onoj koju je nedavno nosila Lepa Brena
Nemačka influenserka Leoni Hane pojavila se u haljini sličnoj onoj koju je nedavno nosila Lepa Brenafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pune linije prikazuju žensku figuru, a u istim nijansama su i crte koje se pružaju niz duge rukave.


Nemica je kombinovala ovu kreaciju s visokim PVC čizmama s potpeticama i strukturisanom zlatnom torbicom, a sve je zaokružila ultraefektnim visećim minđušama od žutog zlata.

 

Nemačka influenserka Leoni Hane pojavila se u haljini sličnoj onoj koju je nedavno nosila Lepa Brena
Nemačka influenserka Leoni Hane pojavila se u haljini sličnoj onoj koju je nedavno nosila Lepa Brenafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nesvakidašnja toaleta prilično podseća na maksi-haljinu u kakvoj smo nedavno videli jugoslovensku muzičku divu Lepu Brenu i koja je privukla mnogo komentara – kako pozitivnih, tako i negativnih.


Svima koji su poručivali da je ova haljina neukusna i da ne priliči njenim godinama, Lepa Brena, žena koja je decenijama diktirala trendove na mnogim poljima, pa i u modi, obratila se vrlo direktno.

 


Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju se prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku i širenju verske i nacionalne mržnje... - naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo – poručila je tada Lepa Brena.

 

 

makonda-tracker