gde pre gledati?

Bekam zasenio čak i zgodnog glumca u suknji: Poznati na Diorovoj reviji podelili svetu MODNE LEKCIJE

0

Iako je jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice stigao u suknji, svi su imali oči samo za bivšeg fudbalera

Dejvid Bekam na revijama skreće pažnju čak i sa dešavanja na pisti
Dejvid Bekam na revijama skreće pažnju čak i sa dešavanja na pistifoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na Nedelji mode u Parizu francuska modna kuća Dior predstavila je svoju mušku kolekciju odeće Dior Homme, ali su dame u prvim redovima ukrale šou!


Ovaj događaj okupio je neka od najvećih imena svetskog šou-biznisa, pa smo tako u publici i na crvenom tepihu videli glumicu Gvendolin Kristi, muzičarku Kortni Lav, manekenke Naomi Kembel i Karli Klos, glumaca Edija Redmejna i Roberta Patinsona, koji je stigao u suknji i visokim soknama...

 

1 / 6 Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Među muškarcima koji su došli da se informišu o trendovima narednih sezona bio je nekadašnji britanski fudbaler Dejvid Bekam, koji je bio stilizovan za desetku (kako nas je i navikao).

 

On je na reviju stigao u društvu 17-godišnjeg sina Kruza, a dok je sportistin sin nosio košulju neuvučenu u pantalone, njegov slavni tata ponovo je bio primer savršene muške elegancije i uglađenosti.

 

Dejvid Bekam na Diorovoj modnoj reviji muške kolekcije za jesen i zimu 2023/24
Dejvid Bekam na Diorovoj modnoj reviji muške kolekcije za jesen i zimu 2023/24foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

On se pojavio u odelu čiji je ključni deo predimenzionirani sako na preklop, u kakvom definitivno možemo da zamislimo i dame.

 

Muška kolekcija modne kuće Dior za jesen i zimu 2023/24.

 

Što se tiče same kolekcije, ona je vrlo fluidna i predstavlja klasičnu mušku eleganciju uz dozu lepršavosti.

 

Komadima dominiraju neutralne i blede boje, dok je kroj mahom manje strog, uprkos formalnosti odeće. Dezeni su svedeni na minimum, ali kada ih ima – veličanstveni su i romantični, a tu se pre svegga misli na floralni print ukrašen đurđevkom, omiljenim cvećem Kristijana Diora.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

 

 

 

 

makonda-tracker