skandalozno, ili ne

Ove PROPISE moraju da poštuju sve žene, ali ne i Georgina Rodrigez: PRAVILA koja za Ronalda i njegovu verenicu NE VAŽE

0

Nakon što su se preselili u Saudijsku Arabiju sve oči javnosti uperene su u čuvenog Ronalda i njegovu suprugu Georginu Rodrigez 

foto: Instagram / Georgina Rodriges
foto: Instagram / Georgina Rodriges

Čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova supruga Georgina Rodrigez preselili su se u Saudijsku Arabiju u Rijad nakon što je on potpisao novi ugovor s Al Nasrom.

 

Čini se da je fudbaler dobro bio upoznat sa strogim šerijatskim zakonima, pa je pre nego što je do preseljenja došlo tražio izvesne povlastice za njega i njegovu porodicu.

 

Kada je javnost čula za to čuveni azijski jutjuber Džoš Paler je javno iskazao nezadovoljstvo, a ako je suditi po komentarima, nije jedini.

 

 

- Zakon je samo za siromašne. Ovo je pokazalo da ako ste dovoljno poznati ili dovoljno bogati, da ste iznad zakona. Primarni pokazatelj - napisao je Lin.

 

Veruje se da Portugalac nije ništa prepustio slučaju i da je već ranije osigurao da može da uživa u istom životu koji je živeo i do dolaska u Aziju! Od tog ugovora koji traje do juna 2025. godine Ronaldo će zaraditei nestvarnih 500 miliona evra.

 

Ronaldo i porodica su dobili na korišćenje luksuznu vilu od 14 miliona evra u Rijadu. Oni će živeti u delu grada koji je napravljen samo za bogataše i u kojem ne važe strogi šerijatski zakoni.

 

 

Georgina ne mora da nosi zatvorenu odeću kao što to rade sve ostale žene u Saudijskoj Arabiji. Osim toga, dobro je poznato da je tamo alkohol i svinjsko meso strogo zabranjeno, ali za ovaj poznati par ni to pravilo ne važi.

 

O porodici brine čitav tim ljudi, imaju pratnju, koja prati svaki korak Ronalda i njegovih najbližih, pa se tako elitna ekipa brine za njihovu bezbednost.

 

Takođe, klub mu je osigurao pet luksuznih automobila, privatni supermarket i privatni tržni centar u kom može mirno da kupuje sve što mu je potrebno.

 

 

Na raspolaganju su mu tri lična restorana gde u svakom trenutku može da odabere ono što želi da jede. Čuveni Portugalac voli da trenira više od drugih, klub se pobrinuo da mu omogući maksimalne uslove za pripremu utakmica i neverovatne su stvari koje ima u blizini kuće.

 

Obezbedili su mu olimpijski bazen, dva fudbalska terena, košarkaški teren i dve potpuno opremljene teretane. 

 

Ronaldo i Georgina Rodrigez
Ronaldo i Georgina Rodrigezfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Strogi šerijatski zakon u Saudijskoj Arabiji zabranjuje da nevenčani parovi žive zajedno. Ipak, ovo se ne odnosi na Kristijana Ronalda i Georginu Rodrigez. Kako njih dvoje nisu venčani, ne bi smeli da žive zajedno, ali kako su saudijski izvori rekli, vlast će na ovo pravilo "zažmuriti".

 

Georgina Rodrigez, koja je majka dvoje Ronaldove dece, i dalje će morati da vadi vizu za život u toj zalivskoj zemlji jer ne dobija automatski državljanstvo brakom.

 

 

makonda-tracker