šta bi?

Umesto GUČIJA teksas od glave do pete: Novo izdanje Dakote Džonson zbunilo modni svet - šta joj je ovo trebalo?

2

Lepa američka glumica prikovala je pažnju stilista i modnih znalaca zbog svog novog stajlinga 

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Proslavljena glumica i manekenka Dakota Džonson godinama gradi istančan i prefinjen modni stil zbog kojeg je često u centru pažnje svih svetskih medija.

 

U godini koja je za nama Dakota je mnogo radila, a sada kada je uspela da snimanje filma "Soni Marvel" privede kraju odlučila je da se posveti i drugim stvarima. 

 

Ona se pojavila na filmskom festivalu Sandens 2023. kako bi dala podršku svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Luki Gvadanjinu. Glumica je imala tu čas da ovom velikom umetniku uruči nagradu i to je učinila sa stilom.

 

 

Dakota je ovog puta po strani ostavila svoj omiljeni brend Guči i odlučila da ponese teksas od glave do pete. Ona je nosila kreaciju Magde Butrim i definitivno je postigla ono što je želela... Svi su gledali u nju, neki s oduševljenjem a drugi s čuđenjem.

 

Od nje je publika navikla da bude uvek savršeno stilizovana, pa je neke ova teksas jednostavnost pomalo zbunila.  Na sebi Dakota je imala široke, plisirane farmerke od tamnog teksasa i mali top u istoj nijansi. Sve je upotpunila dugim kaputom od istog materijala iste boje. 

 

 

Neki su bili oduševljeni ovom kreacijom i načinom na koji ga je glumica ponela, dok ima i onih koji su se pitali zašto je sada napravila presedan i nije zablistala onako kako smo to od nje očekivali. 

 

Od dugih zvonastih farmerki gotovo se uopšte nisu videle jednostavne crne salonke koje je glumica nosila kako bi upotpunila ovu odevnu kombinaciju. 

 

Ovakav izbor lepe glumice mnoge je iznenadio, a u kakvim sve izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 12 Foto: DPRF / StarMax / Profimedia

 

 

makonda-tracker