ženstvena

U njoj BAŠ SVAKA ŽENA izgleda kao zavodnica: Prelepa glumica zna koja haljina će ZAUVEK biti u modi

0

Za romantičan i šik izgled ne treba vam mnogo truda... Samo jedna pažljivo birana toaleta!

Sijena Miler oduševila na početku 2023. godine
Sijena Miler oduševila na početku 2023. godinefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Engleska glumica Sijena Miler (41) od početka karijere važi za jednu od najbolje odevenih dama u Holivudu. Mladalački, urbani, damski, sportski... svaki stil nosi s lakoćom i nenadmašno, ali obično najjači utisak ostavlja kada prilika zahteva otmenost.


Upravo je tako bilo i na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 u Njujorku, gde se zvezda nove serije "Anatomija jednog skandala" pojavila u večno trendi i vrlo elegantnom izdanju.


Sijena Miler odabrala je slip haljinu, model koji je tokom devedesetih postala nezaobilazan deo većine modnih kolekcija. Ujedno elegantna i jednostavna, slip haljina je komad koji ističe figuru, a ipak nije toliko pripijena i kratka da se u njoj osećamo nesigurno ako bismo radije sakrili neki deo dela.

 

Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023
Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz to, ova haljina podleže transformacijama, pa se lako kombinuje sa svakim tipom odeće, pa i sakoima i kožnim jaknima. Lagane su, nežne i lako se uklapaju u različite stilove!


Sijena je, međutim, birala pravu eleganciju, te je odabrala ženstvenu i lepršavu verziju koju potpisuje dizajnerka Alesandra Rič.

 

Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023
Sijena miler na dodeli nagrada The National Board of Review 2023 foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Reč je o modelu iz kolekcije za proleće 2023. koji je poluprovidan, ukrašen decentnim cvetnim dezenom i nenapadnim volanima. Istovremeno boho i vrlo šik, ovaj komad Sjiena je kombinovala sa srebrnim sandalama, a sve je upotpunila srebrnim minđušama i kaišićem u obliku lanca.


Za plavuše savršen izbor boja!

 

 

makonda-tracker