vredno kopiranja

Grimizno, zavodljivo, a DAMSKI! Za prvo pojavljivanje u 2023. španska kraljica je čuvala – MAGIJU

0

Ova boja svaku ženu pretvara u zavodnicu, a kraljica Leticija od Španije u njoj izgleda najlepše

Kralj Felipe i kraljica Leticija na prijemu u Kraljevskoj palati u Madridu u januaru 2023. godine
Kralj Felipe i kraljica Leticija na prijemu u Kraljevskoj palati u Madridu u januaru 2023. godinefoto: EPA-EFE/Chema Moya / POOL POOL

Španska javnost svake godine s nestrpljenjem iščekuje prvo zvanično pojavljivanje kraljevskog para nakon kratkog odmora povodom božićnih i novogodišnjih praznika.


Kralj Felipe i kraljica Leticija obilčno se vraćaju u javnost nakon što obeleže sve važne datume na prelazu sa stare godine na novu, a tradicionalno supruga španskog kralja za ovu priliku bira dugačke haljine. Tako je i učinila i ovog puta, na tradicionalnoj ceremoniji Pascua Militar, tzv. Vojnom Uskrsu, jednoj od najstarijih vojnih svečanosti u njihovoj zemlji.


Ispred Kraljevske palate, tokom smotre vojske, kraljica Leticija pojavila se u crnom ogrtaču modne kuće Carolina Herrera, koji je nosila više puta u prošlosti.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija ispred Kraljevske palate u Madridu u januaru 2023. godine
Kralj Felipe i kraljica Leticija ispred Kraljevske palate u Madridu u januaru 2023. godinefoto: EPA-EFE/Chema Moya / POOL POOL

Po ulasku u Palatu, ona je pokazala da je ispod nje nosila toaletu dizajnera Felipea Varele. Reč je o modelu grimizne nijanse crvene boje, naizgled jednostavnoj kreaciji pripijenoj uz telo i dugih rukava koja ima okrugao izrez i savršeno ističe Leticijin vitak stas.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/Chema Moya / POOL POOL


Ipak, ovo nije bilo kakava haljina: ukrašena je umetnutim detaljima od čipke, koji čine da Leticija izgleda još otmenije, a toaleta interesantnije, dok čitav autfit zrači – kraljevski!

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija na prijemu u Kraljevskoj palati u Madridu u januaru 2023. godine
Kralj Felipe i kraljica Leticija na prijemu u Kraljevskoj palati u Madridu u januaru 2023. godinefoto: EPA-EFE/Chema Moya / POOL POOL

Uz ovako efektno modno izdanje, španska kraljica ponela je jednostavan nakit, decentne zlatne minđuše i svoj prepoznatljivi prsten, dok je kosu pustila da pada ravno i, zahvaljujući svojim trikovima za negovanje, ponovo se pojavila skoro nenašminkana.

 

 

makonda-tracker