a šta vi kažete?

Važi za najružniji, ali najvoljeniji zimski komad: Dragana Kosjerina u autfitu koji žene ili obožavaju ili mrze (FOTO)

0

Kada stigne prava zima najveći broj nas želi toplu garderobu, ali ima i onih koje su voljne da se smrznu kako bi izgledale dobro čak i na minusu

foto: Instagram
foto: Instagram

Ukoliko spadate u prvu grupu žena ona će vas najnovija jakna Dragane Kosjerine sigurno oduševiti. Ona je pufnasta, topla i prosto ideana za one prave hladne zimske dane

 

Ako vam je ipak važnije da istaknete svoje telo čak i kada su napolju temperature u minusu od ovog modela jakne će vam se verovatno "dići" kosa na glavi. 

 

 

Bilo kako bilo ono što se ne može poreći jeste da ovaj model takozvane "jorgan" jakne godinama odoleva uprkos tome što se modni trendovi iz sezone u sezonu menjaju.

 

"Jorgan" jakne se u raznim varijacijama nose već duže od dva veka, a one su izbor žena, a sve češće i muškaraca, svih godina, ali i konfekcijskih brojeva. 

 

Duge skoro do poda, ove jakne su tokom prošle godine mogle da se vide na velikom broju svetski poznatih zvezda. Za njima nisu zaostajale ni one srednje dužine, a kratke smo imali prilike da vidimo čak i tokom prolećnih, ali i jesenjih dana. 

 

 

Ipak, s druge strane, one devojke koje vole da budu elegantne i tokom zime radije biraju strukirane, uske kapute i druge odevne komade koji ih neće "progutati" poput ovih jakni.

 

Na vama je da odlučite, da li ste među onima koje obožavaju "jorgan" jakne ili ste ipak u drugoj grupi kojoj se od ovih vrećastih toplih komada garderobe "diže kosa na glavi". 

 

 

 

makonda-tracker