dobro pogledajte cifru

Košta tričavih 205.535 dinara, obožavaju je influenserke širom sveta: Ova JAKNA stoji i MRŠAVICAMA i ženama sa oblinama

0

Najlepše žene sveta bez ove jakne ne mogu da zamisle početak zime 

foto: Shutterstock / Victoria Chudinova
foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Svako godišnje doba sa sobom donosi odevne komade, a nekih od njih je veoma teško odreći se. Zaljubljenice u modu to najbolje znaju.

 

Tedi kaputići i jakne godinama su bile apsolutni hit. Taj modni trend se nastavlja i dalje, a influenserke ove godine ne mogu da odole jednom modelu jakne, zbog kojeg se digla velika prašina u modnim krugovima.

 

 

Naime, u pitanju je model high street zimske jakne, koji potpisuju najpoznatiji modni brendovi. Jedna od njih je i jakna brenda Toteme koji nose najbolje obučene žene na Instagramu.

 

Napravljena od najkvalitetnije kože i vune ova jakna predstavlja nepogrešiv izbor kada su hladni dani u pitanju. Osim što će vas zgrejati ova jakna se veoma lako kombinuje uz gotovo sve odevne kombinacije.

 

 

Napravljena u bež boji odlično pristaje ženama svih godina, a ravan kroj čini da super stoji i ženama sa oblinama, ali i mršavicama.

 

Mnoge žene je obožavaju zato što je izuzetno topla, ali ima i onih kojima je praktičnost na prvom mestu.

 

 

Zbog boje i kroja ova jakna se uklapa gotovo u sve. Ukoliko imate nekoliko jakni i svaki put jaknu prilagođavate onom što ste u tom trenutku obukli, možda je vreme da izaberete jednu univerzalnu i u njoj uživate svakog dana. 

 

 

Uprkos basnoslovnoj ceni od čak 1850 dolara, postala je apsolutni hit u ormaru svake modne influenserke i svake žene koja želi da izgleda u skladu sa poslednjim modnim trendovima.

 

A šta vi kažete, da li biste izdvojili ovoliku sumu novca za jedan odevni komad?

 

 

 

makonda-tracker