mama igre

Prekršila sopstveno pravilo i – očarala! Ana Vintur na večeri u Beloj kući pokazala zašto je BOGINJA MODE

0

Odavno je rekla da je ovakav autfit za nju jednostavno nedopustiv, a onda se obukla baš tako i utisak je fenomenalan

foto: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL
foto: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL

Britanska novinarka Ana Vintur, najpoznatija modna urednica na planeti, osoba koja se često smatra najuticajnijom ličnošću u modnoj industriji i pokretačka snaga magazina Vogue. neko je o čijem stilu se ne polemiše.


Vinturova već godinama izgleda maltene identično u svakoj prilici – ima istu bob frizuru sa šiškama i nosi haljine i komplete cvetnog dezena, a ipak ostavlja utisak žene koja, jednostavno, zna šta radi! Međutim, sada je za jednu posebnu priliku odabrala nešto sasvim drugačije i ponovo oduševila.

 

Urednica časopisa Vogue bila je jedna od visokih zvanica na večeri koja je u Beloj kući upriličena povodom posete predsednika Francuske Emanuela Makrona. Sve je iznadila pojavivši se u vintidž haljini luksuzne francuske modne kuće Chanel, što je svojevrstan omaž gostima, a u pitanu je model iz kolekcije za proleće i leto 1983.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL

 

Reč je o modelu okruglog izreza i dugih rukava, koja pada pored tela ravno i maksi je dužine, a zrači otmenošću kakvu pruža samo čudesni Chanel.


Ana Vintur izgledala je zanosno od glave do pete u crnom, posebno zahvaljjući ukrasima u vidu nizova ogrlica i narukvica boje zlata.


Međutim, posebno je interesantno to što je ova odevna kombinacija zapravo kršenje jednog od glavnih modnih pravila Ane Vintur! Naime, ona je velika protivnica crnih stajlinga!

 

Ana Vintur
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ne nosi sve crno! To deluje isuviše sumorno, kao da ideš na sahranu – podelila je ona svoj savet u jednom intervjuu.


Međutim, pravila postoje da bi se kršila, zar ne? Naročito ako je rezultat ovako efektan!

 

 

makonda-tracker