oprez

Ako pitate Anu Vintur, ovo je NAJSTROŽE ZABRANJENO: U kojim situacijama NIKAKO ne treba da nosite FARMERKE

1

Mislili ste da džins može da se "provuče" uvek i svugde? Ako pitate čuvenu urednicu "Voga", to nije slučaj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako ste verovali da je čelična ledi svetske mode Ana Vintur zgrožena samim postojanjem tako običnog, svakidašnjeg i popularnog komada kakav su farmerke, prevarili ste se — one joj se, zapravo, dopadaju!

 

Džins je jedan od najpopularnijih materijala na planeti već decenijama i gotovo da nema osobe koja nema bar jedan par udobnih i praktičnih farmerki. Iako su one neformalni komad, nije retkost videti ih na crvenom tepihu, nekoj proslavi i sl, što se obično smatra nepoštovanjem domaćina, a svoje mišljenje o farmerkama jednom prilikom je iznela i legendarna urednica "Voga" Ana Vintur.

 

Ona je u mini-emisiji Go Ask Anna na YouTube kanalu njenog magazina odgovorila na pitanje postoje li situacije kada se nikako ne smeju nositi farmerke.

 

Ana Vintur, Šelbi Brajan, ana vintur i selbi brajan
foto: Profimedia

 

Farmerke su sjajne, ja ih volim. Na ulicama viđam modele kako nose farmerke s belom majicom i izgledaju fantastično. Ipak, mislim da postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Nećete nositi farmerke u Bakingemsku palatu, ne želite da ih nosite u Belu kuću. Definitivno ne smete da ih nosite kad se upoznajete sa svojom budućom rodbinom — napominje Vinturova.

 

Ako ste sigurne da uskoro nećete posetiti englesku kraljicu ili američkog predsednika, ovo treće pravilo moglo bi vam biti od pomoći. Naravno, i to treba uzeti s rezervom i imati u vidu okolnosti — ako se s roditeljima svog dečka upoznajete u formalnoj situaciji sigurno nećete nositi džins, dok bi u nekim neformalnim možda čak i Ana Vintur oprostila ako se pojavite u udobnom i praktičnom komadu kakav su farmerke.

 

 

makonda-tracker