savršen izbor

Sve što vam treba je – OVAJ KROJ! Haljina kraljice Leticije koja stoji baš svakoj ženi, bez obzira na godine i kilograme

0

Kvalitetno krojena toaleta u kojoj se pojavila kraljica Španije savršen je izbor za bilo koji tip građe

foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia
foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije radila je pre udaje za kralja Felipea VI kao novinarka, i to vrlo uspešno, pa su dodele nagrada u oblasti žurnalistike obično događaji kojima se posebno raduje i za koje se dotera s posebnom pažnjom.


Tako je bilo i za ovogodišnje uručenje nagrade "Francisko Seresedo", koja je održana u Madriru pre nekoliko večeri, a kada je Leticija izgledala – u skladu sa svojom titulom – veličanstveno.

 

Španska kraljica pojavila se u elegantoj haljini A-kroja, koja se širi od kukova, što je čini ultimativnim komadom za svaki tip građe i bez obzira na to koji broj vam pokazuje vaga.

 

1 / 6 Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Njen izbor je kreacija dizajnera Felipea Varele kratkih rukava i midi-dužine, a u pitanju je predivan model u crno-sivoj kombinaciji boja, koja ima interesantni floralni dezen i umetnute tkanine koje čine da struk izgleda uže.


Leticija se, inače, prvi put pojavila u ovoj haljini 2018. godine, na dodeli Nagrada Princeze od Asturije, a i tada ju je kombinovala sa crnom obućom.


Sada je izbor pao na lakovane crne salonke brenda Prada i pismo-tašnom iste boje, a iako je poznata po decentnim minđušama od žutog zlata, sada je odabrala efektne viseće minđuše juvelirske kuće De Grisogono.

 

 

 

makonda-tracker