poslovna elegancija

Ovakav kombinezon nikad niste videli: Kraljica Leticija zasenila prvu damu Hrvatske neobičnim modnim izborom

0

Kraljica Leticija od Španije zna kako uz minimum truda privući sve poglede i ostaviti utisak

foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia
foto: Lev Radin / ddp USA / Profimedia

Španski kralj Felipe VI i njegova supruga Leticija proveli su dva dana u Zagrebu, u godini u kojoj se obeležava tri decenije diplomatskih odnosa između Hrvatske i Španije.


Leticija je pokazala niz interesantnih modnih izdanja, a najlepše je pokazala prilikom posete prostorijama Hrvatskog državnog arhiva, gde je održan Hrvatsko-španski IFMIF-DONES Forum.

 

Suprug španskog kralja odlučila se tom prilikom za poslovnu eleganciju, i to nesvakidašnji model kombinezona koji je definitivno fenomenalan izbor za ovakve situacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleonora (@royal__magazine)

 

U pitanju je model dizajnerke Tereze Helbig čiji je gornji i beli deo inspirisan starinskim košuljama s volanima, dok je ostatak kreacije crne boje. Struk je naglašen uz pomoć tankog kaiša, a nogavice su očigledno nastale uz osvrtanje na kilote, pa su široke, lepršave i padaju malo ispod kolena.

 


Kraljica Leticija ponela je uz to uske i visoke čizme sa štiklom s potpisom brenda Nina Ricci, a u jednom momentu nosila je ogrtač na preklop, kuće Carolina Herrera.

 

 

Kraljevskom paru društvo su pravili predsednik Hrvatske Zoran MIlanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović, koja je i sama bila vrlo otmena, ali ovog puta je jači utisak bez sumnje ostavila Leticija od Španije.

 

 

 

makonda-tracker