STOJI SVIM TIPOVIMA GRAĐE! KRATKA ILI DUŽA — UVEK IZGLEDA SJAJNO!

STOJI SVIM TIPOVIMA GRAĐE! Ovo će biti najpopularniji model haljine predstojećeg leta i morate imati makar jednu

0

Kroj haljine koji će obeležiti ovu modnu sezonu poznat je po imenu A kroj. Mini ili midi haljine ovog oblika već se nalaze u radnjama popularnih brendova, tako da je pravo vreme da odaberete svoj omiljeni komad.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Modeli od belog vezenog pamuka, sa volanima su uvek aktuelni, a sjajno će izgledati ukoliko ih kombinujete sa udobnim patikama ili papučama u zemljanim tonovima. Čvršći pamuk je najbolji izbor za ovaj tip haljine, jer lepo ističe formu modela, a pruža maksimalnu prijatnost i udobnost, piše Cosmopolitan.

 

Modeli sa karnerima umesto klasičnih rukava izgledaće ženstveno, a ukoliko odaberete ovaj tip haljine u crnoj boji, možete je lako kombinovati sa visokim potpeticama i imati jednu večernju kombinaciju za odlazak na lagane koktele.

 

 

Ovu kombinaciju obogatite nakitom i učinićete je da izgleda još privlačnije. I za kraj, ovakav model haljine kome su dodati i puf rukavi kao jedan od najvećih trendova sezone, biće apsolutni must have. Savršen izbor za trendi devojke koje prate modne tendencije i oblače se u skladu sa tim. Njih možete nositi u svim prilikama i lako ih je uklopiti i sa ravnom obućom i sa visokim potpeticama.

 

1 / 4 Foto: Shutterstock

 

Adekvatni asesoari su tu da uvek oplemene kombinaciju i prilagode outfit određenoj prilici.

 

 

makonda-tracker