(FOTO)

Jednu nosi GODINAMA i uvek je različita: Ministarka Dubravka Đedović ima najlepše torbe savršene i za poslovni stil

4

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović je od stupanja na političku scenu, pravo modno osveženje i inspiracija.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Dubravka Đedović je jedna od omaćih političarki koje prati istančan osećaj za modu, kombinuje klasiku i moderne komade garderobe, ali tako da uvek bude pristojna i odmerena.

 

Poznato je da su svakoj ženi najvažnije cipele i torba, koje ako imate, završile ste više od pola posla. Tako je i ministarka odabrala savršene modele torbi koji su odlični za svaki njen stajling.

Sudeći po fotografijama, Dubravka vrlo često nosi istu torbu, što znači da je i vrlo praktična. Celine Luggage Tote model je jedna od njenih omiljenih torbi. Istina, ona više nije toliko moderna, ali je definitivno originalna i upečatljiva.

Ministarka je ovu torbu nosila nedavno, prilikom posete Norveškoj, a pre toga smo je videli u njenoj odevnoj kombinaciji kada je formirana Vlada Srbije. I pre nego što je postala ministarka, Đedović je takođe nosila Celine model uz savršen kišni mantil. Ta torba sada košta oko 1.000 evra.

Pre nego što je postala ministarka, Dubravka je objavljivala i ležernije autfite, a tada je kombinovala i Prada Saffiano torbu u vedroj plavoj boji. Takav model je klasični koji nikad ne izlazi iz mode, a sada košta oko 3.000 evra.

 

 

makonda-tracker