PRELEPA

Kada želi da izgleda MLAĐE Sloboda Mićalović odabere ovu frizuru: Pravi se za 5 minuta - idealna je za SVE PRILIKE

0

Kada je lepota u pitanju naša glumica Sloboda Mićalović dobro zna kako da u svakoj prilici izgleda očaravajuće 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša lepa glumica Sloboda Mićalović godinama pleni lepotom da malih ekrana, ali i sa dasaka koje život znače. Ritam života mnogih glumaca nije lak, a od njih se uvek očekuje da izgledaju fantastično.

 

Zbog toga, naročito ženski deo glumačke scene, se na različite načine dovija, kako bi na sceni i pred publikom izgledao sjajno. 

 

 

I reklo bi se da se na njihovim licima nikada ne vidi umor, čak i kada danima naporno rade, nemaju vremena za odmor i relaksaciju. 

 

Ponekad im u pomoć priskoče kolege frizeri i šminkeri, ali neke frizure su toliko jednostavne da ih lako mogu napraviti i same. I često je baš to slučaj. 

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Nedavno naša glumica Sloboda Mićalović ponela je jednu takvu. Ona je kosu pokupila u neobaveznu punđu, a onda je nekoliko pramenova izvukla i pustila da padaju preko lica. 

 

Izgledala je bar 10 godina mlađe, a svi su se složili da je ovo jedna od onih frizura koje mogu da se nose u gotovo svim prilikama.

 

I tu nije kraj. Ovo je frizura koja se pravi za manje od 5 minuta i čini da izgledate kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. 

 

 

makonda-tracker