kako vam se dopada?

Crno sa efektnim detaljima, suknja ispod kolena - DA, SVAKAKO! Slađa Alegro u kombinaciji koju bi i Ana Vintur pohvalila

2

Kada je moda u pitanju nije loše povremeno se osvrnuti na savete koje daju poznate modne ikone. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica Slađa Alegro u poslednjih nekoliko godina se trudi da ispuni sve zahteve svoje publike, a to osim odličnih pesama zahteva i odgovarajući stajling.

 

Iako često nastupa, trudi se da za svaki od njih izabere odevne kombinacije koje su moderne i trendi.

 

Jedan takav ponela je nedavno, a svi koji prate modne trendove mogli su da vide da je lepa pevačica ovog puta napravila odličan izbor.

 

 

Naime, Slađa je ponela jednostavnu, a tako moćnu i modernu kombinaciju koja je bila sačinjena od crne kožne suknje, jednostavne crne rolke i sakoa u istoj boji koji je nosila prebačenog preko ramena.

 

I sada bi mnogi modni kritičari rekli - kakav promašaj! Ipak, čini se da je Slađa ipak odlučila da efektnim detaljem potpuno promeni njihovo mišljenje.

 

Ona je uz ovu crnu kombinaciju ponela prelepe salonke roze boje, koje su razbile monotoniju i učinile da izgleda sjajno.

 

Slađa Alegro
Slađa Alegrofoto: ATA Images

 

Kako i sama Ana Vintur kaže, crno, ne, nikako, ali crno sa efektnim detaljima je pun pogodak. 

 

I još jedan savet koji čuvena modna urednica često zna da kaže jeste da su kratke suknje potpuni aut, ali su joj zato omiljene one koje su ispod kolena. Upravo jednu takvu ponela je naša pevačica, a sigurno bi i sama Ana ovakvim odabirom bila zadovoljna. 

 

 

makonda-tracker