Stilisti je više ne mrze

Kao da se boginja spustila na crveni tepih: Najlepša i uvek najgore odevena Margo Robi KONAČNO ostavila sjajan utisak

0

Australijska glumica obično se nakon važnih holivudskih događaja u modnim medijima nađe kao najveći promašaj, ali sada je pokazala da i te kako može da zasija

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela priznanja Governors Awards, u organizaciji američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, koja dodeluje i priznanje Oskar.


Sinoćna dodela bila je 13. po redu i odala je piznanje Majklu Dž. Foksu, Dajen Voren, Juzan Palsi i Piteru Viru, dok je događaju prisustvovao veliki broj zvezda.


Bili su tu Kejt Blanšet, Ostin Batler, Dženifer Lorens, Tom Henks, Mindi Kaling, Ron Hauard i mnogi drugi, a jedna od najzapaženijih na crvenom tepihu bila je australijska glumica Margo Robi.

 

Filmska zvezda za koju se obično kaže da je jedna od glumica koje stilisti mrze, ovog puta, za promenu, nije bila najlošije odevena. Margo se, naime, pojavila u toaleti modne kuće Bottega Veneta, iz kolekcije za proleće 2023. godine.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


U pitanju je haljina koja izgleda kao da je sastavljena od krop-topa i maksi-suknje, odnosno model bez rukava čiji je gornji deo asimetričan i otkriva jedno rame, dok drugi pada ravno pored tela u stilu kolumn haljina.

 

Margo se odlučila za zelenu boju, koja je izgledala sjajno uz njen blago preplanuli ten i svetlu kosu i oči, a reč je o kreaciji kakva je zahvaljujući prorezu, koji ističe njen ravan stomak apsolutni trend ove godine.

 

Margo Robi
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australijska glumica je, vrlo prikladno, uz zelenu haljinu ponela narukvice od žutog zlata, dok je kosu pustila da pada i uokviruje lice.
 

 

makonda-tracker