šuška se

BIO BI TO NAJLEPŠI PAR NA SVETU, ALI... Bred Pit "bacio oko" na udatu glumicu?

0

Nakon što su nedavno sarađivali, dvoje možda i najlepših ljudi Holivuda uskoro će ponovo zajedno stati pred kamere, a šuška se da među njima nije sve u potpunosti profesionalno...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bred Pit (57) jedan je od najboljih glumaca današnjice, ali ne uspeva da pobegne ni od statusa jednog od najlepših i najvećih zavodnika, pa je njegov emotivni život ponovo u prvom planu.


Nakon što je objavljeno da će ponovo igrati s australijskom glumicom Margo Robi (30), s kojom je sarađivao na snimanju Tarantinovog filma "Bilo jednom u Holivudu", pojavile su se glasine da se Bredu dopada mlada koleginica.

 

1 / 18 Foto: Profimedia


Robijeva i Pit zaigraće zajedno u filmu "Vavilon", piše New Idea, a ovaj portal je još prošle godine pisao kako glumac nije ostao imun na šarm Margo Robi, koja važi za jednu od najlepših žena planete. Navodno se šuška da će predstojeće snimanje pružiti priliku Bredu da "dovrši posao" i zavede glumicu.

 

To, međutim, neće biti tako lako budući da je Margo već četiri godine u skladnom braku s engleskim producentom Tomom Akerlijem.

 

 

 

 

makonda-tracker