SMELO I IZAZOVNO

Od glave do pete - SVA U CRNOM: Jelisaveta Orašanin u MAČKASTOM izdanju za koje bi joj i Hale Beri rekla BRAVO (FOTO)

0

Naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin danas proslavlja svoj 34. rođendan

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga poznatog košarkaša Miloša Teodosića Jelisaveta Orašanin jedna je od glumica koje se ne libe da na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podele trenutke iz privatnog života.

 

Nekada njeni videi i fotografije izazovu lavinu komentara, a njen poslednji stajling definitivno nije ostao neprimećen.

 

 

Naime, lepa glumica se uoči svog 34. rođendana fotografisala u potpuno crnom autfitu, a mnoge je na prvi mah podsetila na "Ženu mačku" iz poznatog filma u kojem glumi Hale Beri. 

 

Upravo na nju je mnoge asocirao Jelisavetin najnoviji stajling, a čini se da joj se baš dopada da svoje modne kreacije deli sa pratiocima u javnosti. Ona je u novu godinu života zakoračila smelo, pokazavši svoju izvajanu liniju.

 

 

Na osnovu njenih prethodnih objava mogli smo da zaključimo da je glumica u najboljoj formi, a trudi se da redovnim vežbanjem, održava kondiciju.

 

Nju smo imali prilike više puta da vidimo i kako pokazuje svoje pokrete na kojim bi joj pozavideli i poznati fudbaleri, pa nas neće iznenaditi ako i njena deca jednog dana krenu put sporta.

 

Jelisaveta Orašanin rođendan
Jelisaveta Orašanin rođendanfoto: Instagram

 

Jelisaveta oduvek voli aktivnost, uvek je spremna za akciju, a trudi se i da održava kvalitetan društveni život, pa su i izlasci nešto što čini njenu svakodnevicu. 

 

 

 

makonda-tracker